1. Valkyrie-map dit weekend gratis speelbaar in Call of Duty: WW2

Valkyrie-map dit weekend gratis speelbaar in Call of Duty: WW2

Aankomend weekend is de Valkyrie-map in Call of Duty: WW2 gratis te spelen. Dat laat Sledgehammer Games weten in een blogpost op Steam.

De Valkyrie-map bevat het oude Nazi-hoofdkantoor genaamd Wolf's Lair dat in 1941 door de geallieerden aangevallen werd.

Tijdens het speciale weekend krijgen alle spelers tevens dubbele XP, Division XP en Weapon XP. De map is normaal gesproken alleen speelbaar voor bezitters van de The Resistance-dlc, maar vanaf vrijdag 19:00 (Nederlandse tijd) is de map tijdelijk gratis te spelen voor alle Call of Duty: WW2-spelers. Dat kan tot dinsdag 29 mei 19:00.

Valkyrie map Call of Duty WWII

Sledgehammer brengt fans ook op de hoogte van kleine toevoegingen. Zo kunnen spelers een nieuw Weapon Contract aangaan voor de Type 38, maar zijn er ook nieuwe dagelijkse Weapon Orders voor LMGs, rifles, sniper rifles, shotguns en pistolen.

Bovendien is er een nieuwe 'Fear Not'-pack op komst die spelers vanaf 29 mei kunnen kopen voor wapenskins. Alle winst van deze pack wordt gebruikt om banen te vinden voor werkeloze veteranen.

Tenslotte laat Sledgehammer Games weten dat de update voor Nazi Zombies-update"absoluut volgende week zal verschijnen".

Call of Duty: WW2
Eén van de wapenskins

Dit artikel delen

Over de auteur

Pablo_Bool Ik ga graag eindeloos dood in Dark Souls en speel nog steeds intensief Call of Duty 4 (mods) op de pc. In Fortnite: Battle Royale mag je mij ook graag komen afschieten. Daarnaast duik ik graag in obscure technoplaten rond de jaren 90

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren