1. Valorant geeft ban aan meer dan 8.000 valsspelers

Valorant geeft ban aan meer dan 8.000 valsspelers

Waarschijnlijk gaan er meer volgen

Riot Games heeft aan meer dan 8.000 valsspelers in Valorant een permanente ban gegeven. Dat maakte de ontwikkelaar bekend in een tweet.

De online shooter van Riot Games ging 7 april van start in een gesloten bèta. Toen Valorant werd aangekondigd maakte de ontwikkelaar duidelijk dat ze valsspelers hard gingen aanpakken. Zo moeten spelers het programma Vanguard installeren om de game te installeren. Dit programma moet valsspelers opsporen. Nu heeft designer Philip Kosnikas op Twitter bekendgemaakt dat de eerste golf aan bans is uitgedeeld. Volgens de tweet zijn er in totaal 8.873 valsspelers uit de game verwijderd. Riot Games antwoordt hierop dat er nog meer bans gaan volgen.

Valorant moet deze zomer officieel uitkomen op pc. Een exacte releasedatum is nog niet bekend.

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

  • zo moet het ;)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren