1. Valve meldt dat Half-Life: Alyx af is

Valve meldt dat Half-Life: Alyx af is

Van uitstel is geen sprake

Half-Life: Alyx is zo goed als af, zo vertelt Valve. De game wordt dan ook niet meer uitgesteld.

Dat meldt het bedrijf in een vragensessie op Reddit die gisteren gehouden werd. Een bezoeker was bang voor "Valve-tijd", oftewel dat de aankomende vr-game uitgesteld zou worden, maar het bedrijf liet weten dat men daar niet bang voor hoeft te zijn.

"De game is af, met uitzondering van wat laatste aanpassingen aan de laatste scène. Veel van ons bij Valve, alsmede testers, hebben het spel al meerdere keren volledig uitgespeeld." De laatste bugs worden nu uit de game gehaald. "We hebben de 'Valve-tijd' al voor de aankondiging van de game laten gebeuren."

Grote onthullingen werden er tijdens de vragensessie niet gedaan, maar er waren wel wat interessante antwoorden. Zo kunnen alle wapens met één hand vastgehouden worden, al kunnen ook twee handen gebruikt worden voor meer stabiliteit. Daarbij was Half-Life 2 niet alleen een inspiratie tijdens de ontwikkeling van de game, maar ook de originele Half-Life.

Gisteren werd al bekend dat alle voorgaande Half-Life-games tot de release van Alyx gratis speelbaar zijn via Steam. Half-Life: Alyx komt ergens in maart uit en is alleen speelbaar met vr-bril op, waaronder de Valve Index en Oculus Rift.

half life alyx

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Hoop zo dat er ook nog een HL3 uitkomt voor de niet VR gamer. Ik vind dit een van de beste 1st persoon shooters ooit.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren