1. Valve annuleert bestellingen van Steam-controller

Valve annuleert bestellingen van Steam-controller

Niet genoeg op voorraad

Vorige week kwam Valve met een deal voor de Steam-controllers met de bijgaande melding dat dit de laatste lading is. Nu blijkt echter dat Valve meer exemplaren verkocht heeft dan dat ze in huis hadden.

De Steam-controller wordt niet meer geproduceerd, werd erbij vermeld. Consumenten konden de controller voor maar 5 dollar aanschaffen, exclusief verzending. Valve heeft inmiddels meerdere bestellingen geannuleerd en geld teruggeven, omdat er niet genoeg controllers zijn voor het aantal bestellingen. Via Reddit delen mensen het bericht van Valve met betrekking tot hun geannuleerde bestelling.

Een aantal maanden geleden is er op Reddit een patent opgedoken voor een nieuwe controller van Valve. Hoewel een patent niet garandeert dat er ook daadwerkelijk iets komt, kan het een logische beslissing zijn van Valve om de productie van de eerste versie stop te zetten. Het patent is aangevraagd op 20 juni 2018, maar tot er een officiële aankondiging is geweest kan er niet met zekerheid gezegd worden dat er ook een nieuwe controller komt.

controller
controller
controller

Dit artikel delen

Over de auteur

Dagmar De Groot Stagiaire op de redactie van InsideGamer en Gamer.nl. Grote Final Fantasy- en Tomb Raider-fanaat. Ook anime- en manga-obsessed, basically a tiny-lil'-5-foot-4-inches-nerd. Sword Art Online-boeken, -serie en -games zijn fantastisch, don't @ me ;)

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren