1. Valve keurt eerste Hentai-game goed voor op Steam

Valve keurt eerste Hentai-game goed voor op Steam

Volledige ongecensureerde hentai-game

De nieuwe game 'Negligee: Love Stories' is de eerste volledige ongecensureerde hentai-game op Steam. Na eerder bekendgemaakt door Valve dat seksuele content geplaatst mag worden op Steam, krijgt waaronder deze game nu groen licht. De game komt 14 september uit op Steam.

Volgens de ontwikkelaar van de game, Dharker Studios, kwam de goedkeuring voor het uitbrengen van Negligee: Love Stories direct na het nieuws dat op Steam seksuele content geplaatst kon worden. Dit mag zolang de inhoud maar benadrukt wordt voor de gebruiker en een waarschuwingspagina wordt weergegeven. In de game zijn verschillende hardcore seksscènes te zien, waardoor er vraagtekens worden gezet bij Valve over wat verder de grenzen zijn qua geplaatste content op Steam.

In een eerder artikel lichtte Valve toe over hun nieuwe filters op Steam. Met deze filters wil Valve beter filteren over de content die gevonden kan worden op Steam. Zo kunnen gebruikers games, genres of uitgevers beter en makkelijker filteren om zo alleen de content te kunnen vinden die ze willen zien of juist niet. Games zoals 'Negligee: Love Stories' verschijnen dan ook alleen in de zoekresultaten indien gebruikers de 'Adult Only'-filter hebben ingeschakeld.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

  • Steamy.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren