1. Valve lanceert Steam-Chat bèta

Valve lanceert Steam-Chat bèta

Heeft veel weg van Discord

Valve heeft een bèta gelanceerd voor een nieuwe Steam-chat. De chat is te gebruiken in de browser, maar ook via het programma zelf.

Het nieuwe chat-systeem van Steam heeft veel weg van Discord. Op de site van Steam wordt uitgelicht hoe de chat precies in elkaar steekt. Zo krijgt de vriendlijst structuur doordat deze bijvoorbeeld kan worden ingedeeld met behulp van een kanaal voor meerdere gebruikers.

Daarnaast worden YouTube-video's en dergelijke gelijk getoond en een volledige ondersteuning van gifs is ook van de partij.

Valve steam chat

Met deze bèta krijgt de vriendenlijst verbeteringen, doordat een overzicht vanaf nu het eerste is wat gebruikers van Steam te zien krijgen wanneer ze het programma opstarten. Tevens kunnen vrienden in een sectie met favorieten worden gesleept, of kunnen ze gesorteerd worden per game. Dit moet overzicht creëren over met wie jij welke games het meeste speelt.

Steam

Dit artikel delen

Over de auteur

Pablo_Bool Ik ga graag eindeloos dood in Dark Souls en speel nog steeds intensief Call of Duty 4 (mods) op de pc. In Fortnite: Battle Royale mag je mij ook graag komen afschieten. Daarnaast duik ik graag in obscure technoplaten rond de jaren 90

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren