1. Valve ziet Half-Life: Alyx niet als het einde van de franchise

Valve ziet Half-Life: Alyx niet als het einde van de franchise

Half-Life: Alyx komt op 23 maart uit

Valve laat weten dat het na Half-Life: Alyx zin heeft om meer Half-Life-games te maken.

Dat laat Robin Walker van Valve weten in een interview met Game Informer. Daarin wordt hem gevraagd naar de toekomst van Half-Life, zeker aangezien het zo'n dertien jaar geleden is dat de vorige game in de serie, Half-Life 2: Episode 2, uitkwam.

Walker: "Half-Life betekent veel voor ons, en het is ongelooflijk belonend om ons opnieuw vertrouwd te maken met de personages, setting en mechanics. Er zijn teamleden die sinds Half-Life 2 al bij Valve werken, en zelfs een aantal die aan het origineel hebben gewerkt. Er zijn ook mensen in het team die voor het eerst aan Half-Life werken en veel hopen dat dit niet de laatste keer is. We zien Half-Life: Alyx absoluut als onze terugkeer naar deze wereld, niet het einde ervan."

In de vr-game Half-Life: Alyx staat Alyx samen met haar vader, Eli Vance, aan de basis van het verzet tegen de Combine, een buitenaardse ras, die de aarde heeft bezet. Alyx en Eli hebben in het geheim hun wetenschappelijke activiteiten voortgezet en hebben zo een ontdekking gedaan waarmee ze City 17 willen bevrijden uit de handen van de Combine. De game verschijnt op 23 maart op Steam.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Helaas is vr niet voor mij weggelegd. Zelfs met een profioneel militair systeem waarbij je 10 tallen meters kan lopen heb ik het gevoel dat ik mijn darmen eruit wil spugen. Geen idee hoe dit opgelost kan worden. Tot die tijd helaas geen vr meer.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren