1. Valve werkt niet aan Left 4 Dead 3

Valve werkt niet aan Left 4 Dead 3

"We werken absoluut niet aan iets gerelateerd aan Left 4 Dead"

Recente geruchten rondom een mogelijke nieuwe Left 4 Dead-game blijken niet te kloppen: het spel is niet in ontwikkeling bij Valve.

Dat vertelt Valve aan IGN als reactie op de geruchten rondom een nieuwe Left 4 Dead-game. "Het is duidelijk dat sommige mensen er plezier uit halen om misinformatie te verspreiden en zo de gemeenschap en media aan te wakkeren. Helaas, op dit moment werken we niet aan een Left 4 Dead-game."

Afgelopen jaar verscheen er al een mysterieuze video online die er op leek te wijzen dat Left 4 Dead 3 er aankwam. Recentelijk claimde YouTube-kanaal Valve News Network dat er aan een vr-game rondom Left 4 Dead werd gewerkt en dat er artwork van Left 4 Dead 3 uit is gelekt.

Overigens liet Valve wel weten dat men intern wel heeft nagedacht over een nieuwe Left 4 Dead-game. "We hebben een paar jaar geleden kort wat mogelijkheiden onderzocht. Maar we werken absoluut niet aan iets gerelateerd aan Left 4 Dead, en hebben dat al jaren niet gedaan."

Left 4 Dead 2

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Jammer die had ik graag zien verschijnen nog.
  • Helaas,ik heb me prima vermaakt met de voorgaande delen,had er toch ook op gehoopt eigenlijk. Is de concurrentie te groot in dat genre misschien? Dying light,world war z,day z,resident evil,allen gerelateerd in dat genre?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren