1. Vampire: the Masquerade - Bloodlines 2 komt ook naar PlayStation 5

Vampire: the Masquerade - Bloodlines 2 komt ook naar PlayStation 5

Next-gen bloedzuigen

Vampire: the Masquerade - Bloodlines 2 komt ook uit voor de PlayStation 5. Dat hebben uitgever Paradox Interactive en ontwikkelaar Hardsuit Labs bekendgemaakt.

Een Xbox Series X-versie van de vampierengame werd eerder deze week onthuld in een stream van Inside Xbox. Vorig jaar al werd bekend dat het vervolg ook op Xbox One, PlayStation 4 en pc uitkomt.

Bloodlines 2 speelt zich af in Seattle, waar een bloedoorlog tussen verschillende vampierfacties gaande is. Het verhaal past zich aan afhankelijk van of de speler er voor kan zorgen dat de mensheid blijft denken dat vampieren niet bestaan. Qua gameplay belooft ontwikkelaar Hardsuit Labs snelle melee combat en een complete stad om te verkennen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Erik Nusselder Redacteur van Gamer.nl. Houdt veel van RPG's, action-adventures, platformers, point-and-click adventures. Ook van leuke indies. Kan bovendien heerlijk genieten van het spelen van slechte games (al krijgen ze dan wel gewoon een slecht cijfer, natuurlijk). Contact: erik@gamer.nl

Reacties

  • Heb een screenshot van een gezicht voorbij zien komen. Deze game ziet er grafisch echt niet uit.
  • Trailermuziek gepikt van Wolfenstein: the New Colossus. Over mediarecyclage gesproken… Maakt ook totaal geen steek dat men een Duitstalig nummer gebruikt in deze context.
  • Vampire: The Masquerade – Bloodlines was awesome dus deel 2 komt hier hoe dan ook in huis.
  • Ik heb deel 1 geprobeerd via gamepass maar ik vond het niet heel tof

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren