1. Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 komt later uit
Vampire: The Masquerade - Bloodlines
0% hot!
0 members volgen dit
0 members willen dit
0 members hebben dit

Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 komt later uit

Komt nu ergens later in 2020 uit

Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 verschijnt pas later: het spel zou eerst in het eerste kwartaal van 2020 uitkomen, maar moet nu ergens later volgend jaar verschijnen.

Een precieze nieuwe releasedatum is er nog niet. Het uitstel werd aangekondigd door ontwikkelaar Hardsuit Labs via een blogpost, bereikbaar via onderstaande tweet.

"We hebben meer tijd nodig om de game te maken waar jullie op zitten te wachten", aldus Andy Kipling en Brian Mitsoda. "Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 komt nog altijd in 2020 uit, maar we vinden zorgen voor kwaliteit belangrijker dan de game al in het eerste kwartaal uitbrengen. Het was geen makkelijke keuze. Gedurende 2019 hebben we onze processen verbeterd en onze teams uitgebreid, maar het werd al snel duidelijk dat dit niet genoeg was om de kwaliteit te leveren op de afgesproken datum."

Bloodlines 2 speelt zich af in Seattle, waar een bloedoorlog tussen verschillende vampierfacties gaande is. Het verhaal past zich aan afhankelijk van of de speler er voor kan zorgen dat de mensheid blijft denken dat vampieren niet bestaan. Qua gameplay belooft ontwikkelaar Hardsuit Labs snelle melee combat en een complete stad om te verkennen. De game komt naar PlayStation 4, Xbox One en pc.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • geinige game even meer in verdiepen

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren