1. Vanaf 11:00 streamen we Powerpraat live!

Vanaf 11:00 streamen we Powerpraat live!

Gamescom-nieuws!

Vanaf 11:00 uur streamen Wouter, Lucas en Martin Powerpraat live. In deze stream komen alle Gamescom-nieuwtjes voorbij, kijk dus vooral mee als je volledig op de hoogte gesteld wil worden van alles wat nieuw is in de gamewereld!
gamescom

In deze speciale Gamescom-Powerpraat gaan we het hebben over alle opkomende grote gametitels. Cyberpunk 2077 en Break Point komen onder andere voorbij. Daarnaast heeft Martin in Keulen Google Stadia uitgetest, Lucas heeft weer een berg indiegames en Wouter heeft de 'new boy in town' Private Division gecheckt!

Naast de bekende titels, gaan we dieper in op games die vers zijn aangekondigd tijdens Gamescom: Humankind, Kerbal Space Program 2, Predator: Hunting Grounds en nog veel meer. Onze redacteuren hebben alles gezien op Gamescom en zorgen ervoor dat jullie na deze Powepraat helemaal bij zijn. Mis het dus niet!

Oja, vergeet de Good Boys retro-stream niet die om 14:00 van start gaat. Dennis en Wouter gaan allerlei spelletjes spelen van vroeger, check het!

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

  • Enthousiast over de xbox presentatie, hoe dan? Goed gepresenteerd, hoe dan? Gewoon overenthousiast gebler om het gebrek aan nieuws te maskeren. Continue vragen om applaus, om de 2 zinnen een yeah of een whooo, nee dit was echt niet goed.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren