1. Vanaf 15:00 spelen we live met Fifa-profs!

Vanaf 15:00 spelen we live met Fifa-profs!

De aankomende drie woensdagen staan in teken van de eDivisie

De aankomende drie woensdagen houden we speciale Fifa eDivisie-streams, genaamd Step Up Your Game. Tijdens deze livestreams komen drie huidige eDivisie-spelers Fifa 19 spelen met ons!
De speciale gasten die langskomen spelen Fifa op een professioneel niveau en de Step Up Your Game-streams staan dus volledig in het thema van het voetbalspel. Tijdens de livestreams laten de professionele Fifa-spelers ons hopelijk zien hoe goed ze zijn, let dus goed op en leer van de beste van ons land!

Hieronder vind je de eDivisie-spelers die te gast zijn op onze redactie.

De Step Up Your Game-streams worden georganiseerd in samenwerking met Domino's Pizza. Het pizzabedrijf zorgt goed voor haar werknemers en biedt de eerste 60 mensen die solliciteren bij Domino's een trip naar Gamescom aan, waar als één van de eerste spelers Fifa 20 kan worden gespeeld! Domino's heeft eerder bijvoorbeeld ook een toernooi gehouden voor werknemers waarbij kaarten voor een voetbalwedstrijd van FC Barcelona gewonnen konden worden!

Kortom, als je een gamer bent zit je zeker goed bij Domino's. Ben jij nu al geïnteresseerd? Check dan snel deze link.

Bekijk de eDivisie-stream van PowerUnlimited van 15:00 tot en met 17:00 uur hieronder!

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

  • Kan wel zien dat Fifa clicks opleverd 3 dingen van Fifa en te lui om een bericht aan PES te wijden. Omdat misschien een demo of zo uit is.
  • Per demo niet aan beginnen op xbox one wil nie5 af s kuiten of je moet je console uitzetten. Speelt vind ik niet fijn. Geef mij maar fifa 20 speel het al vanaf 1994

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren