1. Vandaag is de laatste dag Gauntlet-modus in Fortnite

Vandaag is de laatste dag Gauntlet-modus in Fortnite

En er komt een nieuw wapen aan

Vandaag is de laatste kans voor spelers om in Thanos te veranderen in de Gauntlet-modus van Fortnite. Daarna kan de gauntlet niet meer gevonden worden en zijn er alleen nog normale potjes te spelen tot het volgende evenement.

Het evenement begon op 8 mei en het geeft spelers de mogelijkheid de Infinity Gauntlet, waar de nieuwste Avengers-film Infinity War om draait, te vinden om te transformeren in Thanos. Dit geeft ze een aantal krachtige vaardigheden en elke keer dat ze een speler uitschakelen wordt hun schild weer volledig hersteld. Echter kan Thanos niet bouwen of items gebruiken. Als hij wordt uitgeschakeld wordt de Gauntlet weer gedropt en kan iemand anders Thanos worden.

IGN heeft ook Josh Brolin, de acteur die Thanos speelt in de film, geïnterviewd over de spelmodus in Fortnite. Daaruit bleek dat Brolin geen rol speelde in de modus en er zelfs niets van af wist.

Fortnite

Een nieuw wapen in Fortnite: Battle Royale

Naast dit nieuws heeft Epic Games ook in het startscherm van het spel aangekondigd dat er een nieuw wapen aankomt. Het gaat om een assault rifle waar waarschijnlijk alleen korte salvo's mee kunnen worden afgevuurd.

Het wapen lijkt op de FAMAS, een salvo-wapen dat een vol-automatisch geweer is in Call of Duty: Black Ops en terugkeerde in Call of Duty: Modern Warfare als een assault rifle die korte salvo's afvuurt.

Wanneer het wapen gebruikt kan worden is nog niet bekend. Mogelijk komt het uit met de aanstaande 4.2-update. Die moest vandaag online komen, maar door wat problemen is de update uitgesteld tot een nog onbekend tijdstip.

Dit artikel delen

Over de auteur

Arran Winmai Met veel liefde speel ik games als Horizon Zero Dawn, Dishonored en Fallout 3. Race- en sportgames zijn niet echt mijn ding, maar gelukkig zijn er genoeg andere genres!

Reacties

  • het scheelt dat de game zuigt…
  • @Hyuga-Gray inderdaad de game word te veel gehyped.
    Vind br games vet maar dat bouwen is gewoon helemaal niks als ik dat wil koop ik wel lego.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren