1. Nieuwe The Last of Us: Part 2-trailer wordt vanmiddag getoond

Nieuwe The Last of Us: Part 2-trailer wordt vanmiddag getoond

Eindelijk nieuwe (officieel uitgegeven) beelden!

Naughty Dog toont vanmiddag om 16:00 uur een nieuwe trailer van The last of Us: Part 2.

Dat heeft het bedrijf via social media aangekondigd. Het is een dag nadat Naughty Dog's Neil Druckmann liet weten dat het spel 'goud is gegaan', wat betekent dat de ontwikkeling van de PS4-game is afgerond.

The Last of Us: Part 2 zou eerst in mei verschijnen, maar werd een krappe maand uitgesteld naar 19 juni. Het spel verschijnt exclusief voor PlayStation 4. Er was een hoop gedoe rondom een lek een paar weken geleden: nieuwe beelden en spoilers over het hoofdverhaal kwamen online te staan. Sony zegt op de hoogte te zijn van de persoon of personen verantwoordelijk voor de lek.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Vet. Echt zin in deze game. Zoals sommigen vast hebben gelezen in ‘Wat spelen we dit weekend’, ben ik weer met het eerste deel bezig.

  Het was al weer een aantal jaar geleden, maar ik vind dit misschien wel de beste game die ik op de PS4 gespeeld heb. Het is spannend, het speelt echt geweldig, ziet er vet uit, coole muziek en de personages zijn tof. Zitten natuurlijk wel wat schoonheidsfoutjes in.

  Moet wel een kleine kanttekening bij t bovenstaande maken, want ik heb behoorlijk wat toptitels ‘overgeslagen’ voor de ps4.
 • @Luigi1985
  Ik snap je wel hoor. De ps4 is niet eens mijn voorkeurs platform maar die game staat voor mij sowieso in de top 3 alltime platformbreed en imo de beste exclusive die ik gespeeld heb. Enige is dat ik mass effect 2 als verhaal en de belangen op mij meer indruk maakten maar qua sp-gameplay komt er weinig in de buurt van tlou. de rauwheid, de controle, de actie, de spanning eigenlijk zit alles er wel in en perfect gedoseerd. Blijft altijd wel een smaakkwestie uiteindelijk maar ook ik heb m uiteindelijk 3x doorgespeeld en 2x gekocht.
 • @Luigi1985

  Welke exclusieve toptitels heb je gemist. Want ze zijn allemaal voor een prikkie te koop nu.
 • @smaakmaker

  Het zijn niet allemaal exclusives hoor en mss ook niet allemaal toptitels, maar ik heb bijvoorbeeld Destiny 2, Sekiro, Nier, Spider-Man, Red dead, Resident Evil 7 en zo vast nog een aantal games nooit gespeeld.

  Dat komt omdat ik een tijdje lang gewoon wat minder gegamed heb en t wat minder gevolgd heb (vriendin dit dat, samenwonen). Laatste jaren weer wat meer maar we zijn vaak samen thuis en dan kijken we ‘s avonds vaak films ofzo dus er zijn niet zo veel momenten om te gamen. Pak wel regelmatig de switch. Dus ik maak de laatste jaren wat vaker keuzes in plaats van al het leuks te kopen.

  Anyway voorlopig ben ik nog wel even zoet. Na the last of us 2 zie ik wel of ik nog een game uit bijv bovenstaand rijtje koop en welke. Het verschilt ook per moment waar ik t meest naar neig.

  Overigens zijn Bloodborne en Horizon de twee andere games die me het meest deden op de ps4.
 • @Luigi1985 Ik heb eergisteren toevallig Spider-Man uitgespeeld (platinum). Ongeveer 2 weken geleden mee begonnen en moet zeggen dat ik me er erg mee heb vermaakt. Gezien onze overeenkomende smaak kan ik 'm zeker aanbevelen. Goede storytelling en hoge kwaliteit cutscenes/acteerprestaties!

  Ps. Dit komt van een niet per se Spider-Man fan. Maar ben nu nieuwsgieriger geworden…
 • @Jorn6810

  Klinkt goed. Wie weet pak ik m nog een keer op als er een leegte dreigt. Of misschien als ik besluit eerst nog wat oude games op te pakken ipv bij de release een ps5 te kopen.
 • Hopelijk kan ik weer een PS4 lenen voor zo'n mooie titel!
  Ziet er tot nu toe echt uber goed uit!
 • Ik denk dat ik 'm niet ga bekijken. Zitten toch wel altijd kleine spoilers in trailers.
 • @Gaaiz

  Precies. Ik wil niets meer zien of horen over de game. Op releasedatum blind erin en lekker aan een stuk doorspelen!
 • Heel veel zin in! Het is me tot nu toe gelukt om de leaks te ontwijken al hoor en zie ik wel dat er veel negativiteit over is. Ik ga de trailer wel kijken, want Naughty Dog let over het algemeen wel op wat zij in trailers tonen. (en ik kan me niet beheersen haha)
 • @Jorn6810

  Negatief in de zin van dat het slecht is of?

  Ik heb er niets van meegekregen. Die trailer kijk ik wel vandaag.
 • @Luigi1985 Ja ik lees het verder niet, maar ik krijg wel mee dat niet iedereen het eens is met bepaalde keuzes. Ik sluit me verder overal voor af en heb dusdanig veel vertrouwen in ND als makers, dat wat ze ook kiezen qua plot, ik het sowieso ga waarderen. Hun production value, storytelling en aandacht voor detail zijn voor mij van zo'n hoog niveau dat ik er blind vertrouwen in heb.
 • @Jorn6810

  Ja ik ga m gewoon zelf spelen. Ik kan me niet voorstellen dat dit een zeventje ofzo gaat worden. Het ergste wat kan gebeuren is denk ik een slecht verhaal.

  Qua gameplay weet ik dat deze studio het wel onder controle heeft. Zou raar zijn als ze nu ineens iets slechts afleveren.
 • @Luigi1985
  Geen een studio is flawless. Ik hoop ook voor jullie dat de berichtgeving er naast zit.
 • @ShadowhunterrX

  Natuurlijk is geen studio flawless, maar we zullen het zien. Ik heb niet alle berichtgeving gezien/gelezen.
 • @smaakmaker
  Ik vraag me af wie er nou aan het doorslaan is. Ik of de persoon die overal op mij reageert met aannames en verzinsels om zen gelijk te krijgen.

  Om je verhaal de nek om te draaien hier. Reageer ik nog 1 keer op je onzin en daarna ben je gewoon de eerste op me negeer lijst.

  1. Ik kreeg on random link via discord naar een Poolse upload kanaal waar inderdaad 90 min aan footage op stond.

  2. Ik ben inderdaad blij dat ik de game niet hoef te halen op release, maar gewoon veel later op de PS5 als er slim versie is.

  3. Vandaag heeft Youtube alle DMCA strikes van Sony/ND ongeldig verklaart omdat de youtube kanalen die ik verdedig GEEN ENKELE SPOILERS BEVAT zowel in beeld, geluid of tekst.

  Nu ophouden met je verzinsels en aannames.
 • @ShadowhunterrX

  Oh ja dat was ik ook nog vergeten te zeggen dat je als een idioot reageert als iemand je aanspreekt op je foute gedrag.

  1 wie gaat er in hemelsnaam als hij er een link krijgt van een Poolse website kijken. Dat is niet bepaald snugger.

  2 ik hoop alleen voor jou al dat dat het een ps4 titel blijft. En niemand heeft jou verplicht ook al had je de spoilers niet gelezen om de game op release te kopen.

  3 ok die YT kanalen die geen spoilers hebben verkondigd die hoeven van mij ook niet gestraft te worden wel vind ik het alsnog trieste mensen dat ze een game niet eerst zelf ervaren. Want wie weet maakt Naughty Dog er wel iets heel vets van.


  En ik heb nog een punt 4. Je schrijft maar over de problemen bij Naughty Dog keer op keer. Maar je roept alleen maar dingen die niet kloppen zoals Amy Hennig is de game director van the last of us klopt niets van. Dus ik weet niet wat Naughty dog jou ooit persoonlijk heeft aangedaan maar je lijkt erg gefrustreerd.
 • @Luigi1985

  Niet van slecht, gwn een andere aanpak van wat je gewend was tijdens deel 1, en daar gaan veel fans van kwaad worden. Maar meer zeg ik niet. Ben wel benieuwd naar de trailer.
 • @CyberFl

  Ben wel erg benieuwd.
 • @Luigi1985
  Gewoon lekker open geest erin gaan. De gameplay zal gewoon geweldig zijn ;).

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren