1. Power Rangers: Battle for the Grid verschijnt in april

Power Rangers: Battle for the Grid verschijnt in april

Komt naar pc, PS4, Xbox One en Switch

De vechtgame Power Rangers: Battle for the Grid is officieel aangekondigd. Het spel moet in april op PS4, Xbox One en Switch verschijnen en ergens later dit jaar op pc.

Na een eerder lek waaruit al bleek dat er een Power Rangers-game in ontwikkeling was, hebben nWay, Hasbro en Lionsgate de game nu aangekondigd. De game zit vol met slechteriken uit de franchise en gaat maar 19,99 dollar kosten, wat zich waarschijnlijk vertaalt naar een Europese prijs van tussen de 20 en 25 euro.

De game moet toegankelijk worden voor nieuwe gamers. Daarom zitten er geen speciale moves in de game waarbij er allerlei ingewikkelde draaien met de analoge stick gemaakt moeten worden. Toch zit er volgens nWay diepgang in de game om ervaren spelers mee tevreden te stellen.

De game heeft tevens cross-play tussen de pc-, Switch- en Xbox One-versies. Er is zelfs cross-progressie, waarbij spelers op een ander platform door kunnen speler waar ze waren gebleven.

Mensen die de game alvast reserveren (via de officiële website) ontvangen een Green Ranger V2-character skin en een digitale art boek. Een deluxe editie van de game kan voor 39,99 dollar besteld worden en heeft een seizoenspas, een Lord Drakkon Evo II-skin en een Mighty Morphin Power Rangers Pink Ranger-skin.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Vet! Maar komt de game ook fysiek uit?
  • @Piet S.
    Volgens mij niet, ziet er wel vet uit, maar wacht nog steeds op een co op achtig waardig iets.
  • @CyberFl

    Ik hoop juist op een goede SP-campaign, haha! Ik ga deze game sowieso aanschaffen, maar ik wacht even af of deze echt niet fysiek uitgebracht gaat worden! :-)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren