1. Veel details van Red Dead Redemption 2 bekendgemaakt

Veel details van Red Dead Redemption 2 bekendgemaakt

Bekijk ook een lading nieuwe screenshots

Via meerdere previews online zijn er meer details bekend over het aankomende Red Dead Redemption 2.
Zo wordt in de preview van de Telegraph verteld dat het Honor-systeem uit de vorige Red Dead Redemption terugkeert. Het Honor-systeem houdt in dat stadjes en inwoners anders op het door de speler bestuurde personage reageren, afhankelijk van hoe spelers zich in die spelwereld gedragen. Naast het gedrag van hoofdpersonage Arthur Morgan zijn er veel kleine details die zijn reputatie kunnen beïnvloeden.


Zo wordt als voorbeeld getoond dat Morgan een kamp van een visser leeg rooft. Wanneer de visserman spelers ontdekt, kan men er voor kiezen hem neer te schieten, weg te rennen of te dreigen om er voor te zorgen dat hij niets doorvertelt. Hierdoor kan bijvoorbeeld ook veranderen wat voor soort producten in winkels worden aangeboden.

Het verhaal van Red Dead Redemption 2 zal een beeld schetsen van hoe de slechteriken uit de vorige Red Dead Redemption zo zijn geworden, aangezien RDR 2 een prequel is.

Rockstar laat weten dat er een multiplayermodus in de maak is voor de game, al geeft het nog geen details hierover. Deze modus moet op een later moment onthuld worden.

Uit de preview van IGN blijken weer andere details. Zo kan de hoed van Arthur Morgan van zijn hoofd geschoten worden en als spelers die niet oprapen, moeten ze een nieuwe kopen. Ook is de band tussen spelers en hun paard belangrijk. Een paard kan door hem veel aandacht te geven het vertrouwen van de speler winnen, waardoor hij minder snelt wegrent tijdens vuurgevechten. Als een paard sterft, moet een nieuwe gevonden of gekocht worden en moet die opnieuw getemd worden.

Red Dead Redemption 2 komt op 26 oktober uit voor PlayStation 4 en Xbox One.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • IM IN LOVE
  • De screenshots zijn nog toffer als de trailer wtf.
    Maar ik ben zeker benieuwd nog nooit red dead gespeeld dus ik laat me verrassen.
  • @rpenning

    je weet niet wat je meemaakt als je v Westerns houdt
  • Geile plaatjes hoor!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren