1. Venom-screenwriter hoopt op Spider-Man in vervolg

Venom-screenwriter hoopt op Spider-Man in vervolg

Doctor Strange keert reggisseur terug voor deel 2

Jeff Pinker, screenwriter van Venom, heeft zijn hoop uitgesproken dat Spider-Man hopelijk mee gaat doen in Venom 2. Venom 2 staat op dit moment gepland voor 2020.

Ondanks dat de film Venom zwaar bekritiseerd is, is het een financieel succes en verslaat het films als Wonder Woman en Spider-Man 2 in de box office. Voor deel 2 hoopt Pinker dat Spider-Man ook een rol gaat spelen in de film. Of dit betekent dat Tom Holland de rol op zich gaat nemen is nog niet bekend. De rechten van Spider-Man staan natuurlijk op naam van Sony Pictures en het is niet onmogelijk om Spider-Man te zien in een toekomstige Venom-film. "Ik denk dat iedereen het alleen maar geweldig vindt om Spider-Man en Venom samen te zien in één film," aldus Pinker.

Of Pinker terugkeert als screenwriter Venom 2 is nog de vraag, maar een deel 2 gaat er zeker komen. Sony kondigde eerder al aan dat er nog twee superhelden-films op de agenda staan, waarvan Venom 2 er één van is.

Doctor Strange

Ook is bekendgemaakt dat Disney-Marvel regisseur Scott Derrickson terugkeert om deel 2 van Doctor Strange te regisseren. Benedict Cumberbatch neemt uiteraard weer de rol van Doctor Strange op zich in deel 2.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren