1. Verbeterde Pro Stick en meer persoonlijkheid in NBA 2K21

Verbeterde Pro Stick en meer persoonlijkheid in NBA 2K21

Seizoensgebonden beloningen

De ontwikkelaar van NBA 2K21 heeft bekendgemaakt dat de Pro Stick meet betekenis krijgt in de nieuwe game. Ook bevatten spelers meer persoonlijkheid en kan er op het strand gebasketbald worden.

Volgens de ontwikkelaar zijn er dit jaar een aantal verbeteringen aan de game toegevoegd die de game een stuk vloeiender maken. Zo is er dit jaar veel tijd gestoken in het verbeteren van de Pro Stick. Voorheen konden spelers de Pro Stick alle kanten op bewegen om zo een jump shot te initiëren, dit jaar is dat anders. De Pro Stick beschikt nu over een compleet arsenaal aan dribbelbewegingen.

Ook het schieten met de Pro Stick is aangepast en doet enigszins denken aan de schietmechaniek die we kennen van NBA 2K17. Wanneer er een schot met de Pro Stick wordt ingezet, verschijnt er een mikpunt. In plaats van timen, moeten spelers proberen om het mikpunt precies in het midden van de balk te krijgen om een goed schot te lossen.

NBA 2k21

Naast de Pro Stick, is er ook tijd gestoken in het creëren van meer persoonlijke trekjes. In het vorige deel zagen we dit al in aanvallende situaties, maar dit is nu ook van toepassing tijdens het verdedigen. In het bericht van de ontwikkelaar staat geschreven dat onder andere Russel Westbrook, Giannis Antetokounmpo en LeBron James over persoonsgebonden trekjes beschikken tijdens het verdedigen.

2K heeft bekendgemaakt dat alle progressie en kaarten van MyTeam feilloos overgedragen kunnen worden naar de next-gen versie van de game. MyTeam kent ook een aantal veranderingen. Zo is er sprake van seizoensgebonden beloningen. Spelers kunnen dagelijks XP verdienen om zo interessante beloningen binnen te harken. Zo kan er gedurende het eerste seizoen een Steph Curry-kaart verdiend worden met een rating van 96. Verder is het nieuwe 2KBeach onthuld. Deze modus geeft spelers de mogelijkheid om een balletje te gooien in de zon.

NBA 2k21

Tenslotte is bekendgemaakt dat de soundtrack dit jaar wordt ingezongen door Damian ‘Dame D.O.L.L.A’ Lillard. Het nummer is speciaal gemaakt voor NBA 2K21 en is nog nergens anders te horen. Naast Dame zijn er meer artiesten die hun nummer openbaar maken via het spel. In totaal zijn er 52 nummers te beluisteren in NBA 2k21.

NBA2K21 verschijnt 4 september voor PlayStation 4, pc en Xbox One. De game lanceert ook voor de volgende generatie consoles, een datum is echter nog niet bekend.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren