1. Verdun krijgt gratis remaster op de PlayStation 4

Verdun krijgt gratis remaster op de PlayStation 4

Met o.a. grafische verbeteringen

Verdun krijgt een gratis remaster voor spelers op de PlayStation 4, dit wordt bekendgemaakt via een persbericht.

Verdun (de game) speelt zich af aan het westerse front tussen 1914 en 1918 en is uitgekomen in 2015. De game bevat vier verschillende modi: Frontlines, Attrition, Rifle Deathmatch en Squad Defense. De Nederlandse studio's M2H en BlackMill Games hebben geprobeerd veel historische aspecten in de game te verwerken. De wapens, uniformen en zelfs de mappen zijn gebaseerd op echte slagvelden in Frankrijk en België.

In het persbericht wordt gemeld dat de game in een nieuw jasje is gestoken met verbeterde besturing, menu's en grafische verbeteringen. Onder de grafische verbeteringen valt onder andere gedetailleerdere personages. Ook heeft de audio een upgrade gehad waarbij echte wapens uit de Eerste Wereldoorlog zijn gebruikt om de geluiden op te nemen, met dank aan verzamelaars.

Ook is er een nieuwe map, de St. Mihiel-map, en twee nieuwe teams met nieuwe wapens. Het eerste nieuwe team is de Sengalese Tirailleurs, Franse koloniale troepen, met machetes en het Berthier-geweer. Het tweede nieuwe team zijn de ANZACs, een groep ingenieurs met een gebalanceerde set aan wapens geschikt voor gevechten van dichtbij. Als laatste is er nu de mogelijkheid om met AI te spelen in de Frontlines-modus.

De game is geïnspireerd door de Slag om Verdun in Frankrijk, van 21 februari 1916 tot 18 december 1916. Deze slag staat bekend als een van de bloedigste veldslagen in onze geschiedenis waar het Duitse leger probeerde het front in het Westen te doorbreken.

De Verdun-remaster is vanaf nu beschikbaar voor PlayStation 4, eigenaren van de game kunnen deze gratis verkrijgen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Dagmar De Groot Stagiaire op de redactie van InsideGamer en Gamer.nl. Grote Final Fantasy- en Tomb Raider-fanaat. Ook anime- en manga-obsessed, basically a tiny-lil'-5-foot-4-inches-nerd. Sword Art Online-boeken, -serie en -games zijn fantastisch, don't @ me ;)

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren