1. Dit is het verhaal van Anthem

Dit is het verhaal van Anthem

Ook progressie en customization komen aan bod

Gameontwikkelaar BioWare heeft een nieuwe gameplay-trailer uitgebracht van Anthem. In de trailer wordt voornamelijk het verhaal uitgelicht. Deze trailer is de eerste van meerdere video's die gaan uitkomen voor de release van de game.

In Anthem zijn de spelers onderdeel van een elite groep genaamd 'Freelancers' die in Javelin-exosuits mensen op de wereld moeten beschermen van de vijand, The Dominion. Bekijk hieronder de nieuwe trailer van Anthem.

In de volgende trailers van Anthem wordt voornamelijk meer gameplay verwacht van de Strongholds.

In Anthem wil The Dominion een mysterieuze krachtbron stelen om macht uit te oefenen op de wereld. Deze krachtbron genaamd 'The Anthem of Creation' geeft bezitters de vrijheid om te creëren en vernietigen wat ze willen en alles dat gemaakt is te kunnen controleren. De speler begint met het spelen van Anthem middenin dit conflict en moet de veiligheid weer terugbrengen op de wereld.

Vorig jaar mocht Lars een klein gedeelte van Anthem al spelen. Lees in zijn preview hoe Anthem een goede eerste indruk maakte.

Anthem verschijnt op 22 februari voor pc, Xbox One en PlayStation 4.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

 • Anthem wordt voor mij steeds interessanter! Het lijkt wel heel erg op Destiny op diverse fronten, maar ik denk niet dat ik dat erg vind.. De demo zal sowieso gespeeld worden, en ik heb het vermoeden dat er een hoop progressie is geweest sinds de Alpha.
 • @Gaaiz Ik werd van deze trailer ook heel blij! Denk dat dit de beste trailer is, als het gaat om zien what Anthem is all about.

  Heb de Alpha ook gespeeld, ik kijk heeeeelll erg uit naar de demo in januari!
 • Ontmoet je ook andere spelers in de HUB of is dat puur SP.
  Heb namelijk de close alfa gespeelt en ben daar niemand tegen gekomen.
  Alleen in de missie die speeltbaar was.
  Ik weet dat er ook een soort patrol modus inzit vraag me ook af of je daar mensen tegen het lijf loopt.
 • @darkgrim
  in die hub volgens mij niet… Maar is de speelwereld wel als ik het goed heb!
 • @darkgrim Je ontmoet niet echt spelers in een HUB zoals bijv in Destiny's tower. Wanneer je een activiteit gaat doen kan je kiezen of je dit solo, met vrienden, of met online onbekenden wilt doen. Als je kiest voor die laatste, dan kom je die (max.) 3 anderen wel "tegen" in de spelwereld Aka je spawned naast elkaar in het beginstukkie.
 • @Sjazie dus iedereen heeft dus een kale hub zonder andere spelers
 • @darkgrim Yes, geen gezamenlijke danspartijen met tientallen mensen zoals in Destiny Alleen is die hub wel gevuld met NPC's, en tegelijkertijd is het ook de plek waar je de consequenties van je keuzes die je maakt in het verhaal zal ervaren. Zal geen saaie aangelegenheid blijken, vermoed ik!
 • Heb er echt zin in.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren