1. Verhaaltrailer en gameplaybeelden Hyrule Warriors: Age of Calamity uitgebracht

Verhaaltrailer en gameplaybeelden Hyrule Warriors: Age of Calamity uitgebracht

De jonge Impa is speelbaar

Koei Tecmo en Nintendo hebben tijdens de Tokyo Game Show een nieuwe verhaaltrailer voor Zelda-spin-off Hyrule Warriors: Age of Calamity onthuld.

In de beelden wordt getoond hoe Link en Zelda een aantal van de Champions, een jonge versie van Impa en een kleine Guardian-robot om zich heen verzamelen om te vechten in de oorlog tussen Hyrule en Calamity Ganon. Age of Calamity speelt zich dan ook honderd jaar voor The Legend of Zelda: Breath of the Wild af.

Daarnaast toonde Koei Tecmo dertien minuten aan nieuwe gameplaybeelden van de hack 'n slash-game. Daarin zijn onder andere de moves van Link en Impa als speelbare personages te zien, evenals de beschikbare Sheikah Slate-vaardigheden.

Hyrule Warriors: Age of Calamity verschijnt op 20 november voor Nintendo Switch.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Je moet wel van deze gameplay houden. Ik ben altijd wel in voor een beetje hersenloos slachten, maar 1 of 2 games per generatie heb ik daar wel genoeg aan.
 • Enerzijds heel vet. Maar anderzijds vind ik het wat krom om deze games een plaats in de canon te geven. Nu moet je namelijk dit spelen of yourube filmpjes opzoeken om het verhaal mee te krijgen. Als dit niet helemaal je game is maar je houdt wel van de 3d Zelda's, dan is dat best wel kut.

  Zelfde als er prequel van TloU uitkomt maar het is een fighter met verhaallijn.
 • @benjaminben

  In BotW is het verhaal van 100 jaar geleden al verteld, alleen met deze game kun je het zelf in beelden meemaken, dus is het niet echt nodig om deze game te spelen als de gameplay niet je ding is. Wel moet je goed opgelet hebben tijdens het spelen van BotW, maar dat lijkt me het probleem niet.

  Je kunt BotW2 straks ook gewoon spelen, zonder dat je deze game gespeeld hebt, omdat BotW in het midden valt, dus in principe is all good.
 • @PietS.
  Nou ja, als Lore freak lijkt me het wel verschrikkelijk. Een game style spelen die je niet leuk vind maar wel belangrijke Lore heeft.
  Vind zelf Hyrule Warriors een prima game, dus ik heb er geen last van.😊
 • @jo_joost

  Ja, ik snap het ook wel, inderdaad… Maar ik vind het in dit geval geen must.
 • @PietS.
  Snap ik, legend of Zelda speel je ook niet voor de Lore natuurlijk.
 • @jo_joost

  Ik moet eerlijk zeggen dat ik de Zelda timeline wel interessant vind en altijd even uitzoek waar een nieuwe game geplaatst wordt/kan worden en wat dat dan evt. betekent voor andere games, maar uiteindelijk gaat het natuurlijk om de games zelf, ja.
 • Dik hoor. Heb er zin in.
 • Word hier niet echt warm van… jammer want de wereld ziet er goed uit, leuk om deze wereld ook te zien vóór de grote oorlog. Wat was het fantastisch geweest om hier een volwaardige prequel van BOTW van te maken. De gameplay van deze game is verre van mijn ding. Gelukkig krijgen we nog de BOTW sequel.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren