1. Februari events onthuld voor Pokémon GO

Februari events onthuld voor Pokémon GO

Het gaat om acht verschillende events

Pokémon GO-spelers kunnen weer losgaan in februari. Er zijn namelijk acht nieuwe events aangekondigd waar spelers deze maand mee aan de slag kunnen gaan.

De evenementen werden aangekondigd op de officiële website van Pokémon GO. Het eerste evenement is een Special Research-missie, waarin je de legendarische Pokémon Shadow Raiku bevrijdt van de Team Rocket leider Giovanni. Ook is vanaf februari de pokémon Woobat in Pokémon GO te vinden en krijg je extra candies als je er eentje vangt deze maand. Ook verschijnt de legendarische Pokémon Tornadus vanaf morgen vaker als een five star raid battle in de game. Verder komt er van 7 tot 10 februari een Sinnoh-regio-evenement, waarin pokémon uit de vierde generatie vaker in Pokémon GO te vinden zijn. Daarnaast vinden er ook verschillende evenementen plaats die in het teken staan van Valentijnsdag en het Chinese nieuwjaar.

Pokemon Go

Als laatste gaat ontwikkelaar Niantic experimenteren met twee nieuwe evenementen; Pokémon Spotlight Hour en Mystery Bonus Hour. In Pokémon Spotlight Hour komt er morgen één nieuwe pokémon in de spotlight te staan, die tussen zes en zeven uur ’s middags vaker in de game voorkomt. Welke pokémon dat is wil Niantic nog niet onthullen. Op 6 februari gaat Mystery Bonus Hour live. In Mystery Bonus Hour kan je ook tussen zes en zeven uur een geheime bonus ontvangen. Wat die bonus is, is nog niet bekend.

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren