1. Verschillende prototypes van Xbox Series S getoond

Verschillende prototypes van Xbox Series S getoond

Zo zag de console er uit voor het uiteindelijke design

Microsoft heeft verschillende prototypes van de Xbox Series S getoond, waaruit duidelijk wordt dat er verschillende vormen voor de consoles werden overwogen.

De foto van de prototypes is te vinden in een artikel van Medium. Er zijn onder andere vierkanten en smalle, Wii-achtige vormen te zien, al was de grote cirkel waarmee de console wordt geventileerd altijd al een onderdeel van het design.

In het artikel laat senior design director Nicolas Denhez weten dat men voor de uiteindelijke vorm van de Xbox Series S heeft gekozen, zodat de console gemakkelijk bij iedereen in huis past. "We bezochten de huizen van gamers en de manier waarop men hun consoles plaatsen heeft alle designkeuzes die we hebben gemaakt beïnvloed."

Zowel de Xbox Series S als de Xbox Series X zijn vanaf 10 november verkrijgbaar.

Xbox Series S

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Zin in deze game pass box!
  • Ik gok dat ik ze allemaal fraaier vind dan wat t uiteindelijk geworden is. Ik probeer het design te waarderen maar krijg het niet voor elkaar. Wel makkelijker weg te zetten dan mijn SX straks. Die moet nu gezelschap gaan houden naast een box van ongeveer dezelfde grote. En om de symmetrie hier in de woonkamer verder om zeep te helpen komt de PS5 in later stadium naast een andere box te staan. Ben iuig blij dat ik een tv meubel kocht dat breed genoeg blijkt te zijn zonder dat alles voor t beeld zou komen te staan.
  • "We bezochten de huizen van gamers en de manier waarop men hun consoles plaatsen heeft alle designkeuzes die we hebben gemaakt beïnvloed."

    Ik merk het, maar niet heus. Als het op het design aan komt heb tot nu toe alleen maar geklaag gehoord over dat het niet in een tv-meubel past.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren