1. Verschillende trailers voor Final Fantasy 7 Remake verschenen

Verschillende trailers voor Final Fantasy 7 Remake verschenen

Vijf in totaal

Square Enix heeft vijf verschillende reclames uitgebracht voor Final Fantasy 7 Remake. De video’s verschenen onlangs op het YouTube-kanaal van de uitgever.

Eerder gaf Square Enix al een kijkje achter de schermen bij de ontwikkeling van de game. Twee van de reclames onthullen nieuwe gameplaybeelden van Final Fantasy 7 Remake. De eerste richt zich meer op het verhaal van de game, terwijl de tweede zich de gevechten in van de game in beeld brengt. De video’s zijn hieronder te bekijken.

De overige drie zijn fragmenten uit een korte Japanse film die Square Enix over de game heeft gemaakt. De film volgt het verhaal van een jonge man die nog nooit de originele Final Fantasy 7 heeft gespeeld en niet weet waar al zijn vrienden het over hebben. Als zijn vriendin hem vertelt over hoe zij altijd met haar broer meekeek, besluit de man om een PlayStation 4 aan te schaffen om samen met haar te gaan spelen. De video’s en de volledige film zijn hieronder te vinden.

Final Fantasy 7 Remake komt 10 april uit op de PlayStation 4.

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren