1. Verschillende Stardew Valley-mods vernieuwd

Verschillende Stardew Valley-mods vernieuwd

Nieuwe boerderijen en personages

Naast de update van de basisgame van Stardew Valley, zijn ook een aantal mods bijgewerkt.

In december ontving Stardew Valley een langverwachte update. Deze update introduceerde eenstrandboerderij en de mogelijkheid om de game met zijn tweeën te spelen in splitscreen. Wat echter nog niet bij iedereen bekend is, is dat ook een flink aantal mods op de schop zijn genomen.

OntwikkelaarEric “ConcernedApe” Barone laat weten dat hij bekende modders eerder toegang heeft gegeven tot de 1.5 update zodat ze hun mods konden bijwerken. Een van de bijgewerkte mods is die van gebruiker SVE, genaamdStardew Valley Expanded. De modder geeft aan dat zijn map compleet vernieuwd is en dat er gebruik wordt gemaakt van een andere lay-out.

  • Verder zijn er een aantal geheime personages aan de game toegevoegd, zoals een avonturier genaamd Lance. De 1.5 update bevat dus naast een hoop nieuwe geheimen in de end-game, ook een hoop nieuwe geheimen in bestaande mods.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren