1. Versie 1.0 van Valorant voegt personage, map en modus toe

Versie 1.0 van Valorant voegt personage, map en modus toe

Riots shooter krijgt flinke update

Valorant is vandaag officieel uitgekomen en daarbij is ook de nieuwste versie van de game (1.0) live gegaan. De nieuwe versie voegt een aantal nieuwe dingen aan Valorant toe.

In de 1.0-versie van de nieuwe first-person shooter van Riot Games is onder andere een nieuw speelbaar personage aan Valorant toegevoegd: de Mexicaanse agente Reyna. Het bijzondere aan Reyna is dat haar vaardigheden pas beschikbaar worden als ze genoeg kills behaalt. Haalt Reyna die niet, dan is ze vrijwel nutteloos in de game. Dat legde een ontwikkelaar van Valorant uit op Twitter.

Verder is er in de nieuwe versie ook een nieuwe gamemodus aan Valorant toegevoegd. Het gaat om ‘Spike Rush’, een modus waar potjes korter zijn dan normaal. Riot Games heeft ook een nieuwe map uitgebracht. In de map Ascent kunnen vaardigheden van de agenten veel vaker gebruikt worden. Deze map is ideaal om te oefenen met de verschillende vaardigheden van alle personages.

Voor de rest heeft Riot Games een aantal kleine aanpassingen gedaan, zoals het iets sterker of zwakker maken van een aantal personages. Alle veranderingen zijn hier in de patch notes van de nieuwe versie te bekijken.

Valorant is nu uit op de pc.

valorant

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

  • @redactie
    ''In de 1.0-versie van de nieuwe first-person shooter van Epic Games is onder andere een nieuw speelbaar personage aan Valorant toegevoegd''

    De game is ontwikkeld door Riot games op de unreal engine.
  • @Dutchy_d

    Dat was een stomme typo van me… Ik heb het meteen aangepast, bedankt voor het opmerken! :)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren