1. A Plague Tale krijgt mogelijk vervolg

A Plague Tale krijgt mogelijk vervolg

Game zou in 2022 pas verschijnen

Het lijkt er op dat ontwikkelaar Asobo Studio in het geheim aan een vervolg op A Plague Tale: Innocence werkt.

De Franse publicatie Xbox Squad meldt dat uitgever Focus Home Interactive een vervolg heeft aangevraagd bij de ontwikkelaar. De website zegt dit te hebben vernomen van een anonieme bron binnen de uitgever. Het spel zou in 2020 worden aangekondigd, maar pas in 2022 moeten verschijnen. Focus Home heeft het gerucht bevestigd noch ontkend tegen Eurogamer.

A Plague Tale: Innocence verscheen afgelopen lente voor pc, Xbox One en PlayStation 4. De game speelt zich af in Frankrijk in het jaar 1349, wanneer het land wordt geteisterd door de Zwarte Dood. Amicia moet haar jongere broer Hugo beschermen, terwijl de twee worden achtervolgd door de Inquisitie en proberen te overleven in de meedogenloze wereld. Hugo leidt bovendien aan een mysterieuze ziekte.

InsideGamergaf een 8,2 aan de eerste game en schreef: "A Plague Tale: Innocence is een verrassend goede game die perfect in balans is. De game maakt vooral indruk met de wijze waarop die een groep kinderen plaatst in een gruwelijk onvriendelijke wereld en biedt ruim dertien uur aan sterke gameplay en een goed verhaal. Het geheel is zo goed, dat we de game z’n ruwe randjes en oppervlakkige schurken kunnen vergeven."

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Dat zou mooi zijn, want deel 1 is een van mijn favoriete games van dit jaar.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren