1. Unravel Two officieel aangekondigd, is nu uit

Unravel Two officieel aangekondigd, is nu uit

Voor pc, Xbox One en PS4

Update: EA heeft Unravel Two vanavond officieel aangekondigd tijdens EA Play Live. De game is per direct beschikbaar.

De game heeft altijd twee personages op het beeldscherm, waarbij ze aan elkaar vastzitten met een draad. De platformer kan alleen of met z'n tweeën gespeeld worden.

Oorspronkelijk bericht:

Unravel is een platformer van Electronic Arts die in 2016 verscheen. Spelers besturen Yarny, een wollen figuurtje die met zijn wollen draden zich een weg door levels baant.

Volgens de rating-website is Unravel 2 wederom een tweedimensionale platformer waarin spelers ditmaal meerdere Yarnys besturen. De game zou naar pc, PlayStation 4 en Xbox One komen.

EA heeft Unravel 2 nog niet officieel aangekondigd, maar vanavond houdt het zijn EA Play-persconferentie en daar is de game mogelijk te zien. De persconferentie begint om 20:00 uur en is hier op InsideGamer te bekijken.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Waarom niet op de Switch? Dit lijkt mij wel geinig!
  • @FR4G1L3. prima game voor de switch lijkt me!
  • Beste game van de ea persconferentie een must have voor mij. Zo maar gelijk even aanschaffen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren