1. Update: Zelda: Breath of the Wild 2-info komt uit oud gametijdschrift

Update: Zelda: Breath of the Wild 2-info komt uit oud gametijdschrift

Verken de grotten onder Hyrule Castle

De informatie die eerder dit weekend op internet verscheen over het vervolg op The Legend of Zelda: Breath of the Wild, blijkt uit een oud nummer van een gametijdschrift te komen.

Het gaat om een gids van GamesRadar+, waarin diverse Switch-games die mogelijk in 2019 en 2020 uitkwamen werden besproken. Eerder dit weekend werd op internet geclaimd dat de info uit een flyer van Nintendo zelf kwam.

De tekst in het magazine leest als volgt: "Eindelijk keren Link en Zelda terug in het langverwachte vervolg op de onvergetelijke actie-adventure The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Producent Eiji Aonuma belooft ditmaal een duisterder avontuur. Diep in de grotten onder Hyrule Castle ontwaakt een nieuwe krachtige dreiging. Kunnen onze heldhaftige helden het koninkrijk wederom redden?"

Omdat de info uit een gamemagazine blijkt te komen waar men evenveel info heeft over de game als de rest van de wereld, zegt bovenstaande informatie niets over de potentiële locaties van de game of de mogelijke duistere sfeer.

Het is nog niet bekend wanneer het vervolg op The Legend of Zelda: Breath of the Wild uit moet komen. Het spel is aangekondigd voor de Nintendo Switch.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Ben ik helemaal voor! Zolang duisterder maar niet betekend de hele ondergrondse van Hyrule doorspitten. Juist de natuurlijke omgevingen in BotW waren voor mij pure ontspanning. Dungeon crawlers zijn er zat, laat Zelda maar lekker fris en weelderig blijven. Al zijn een paar grottenstelsels natuurlijk helemaal prima.
 • @benjaminben

  Hier sluit ik mij bij aan.
 • @benjaminben

  Eens!
 • Laten we hopen dat deze game dit jaar nog uitkomt. Kom maar op met die Zelda 35 viering!
 • @PietS.

  Ik hoop het stiekem ook, maar ik denk dat deze pas begin 2022 uitkomt, vanwege de uitbraak van het virus, hebben heel veel studio's hier last van.
 • @LosPilotas

  Klopt, inderdaad! Hopelijk krijgen we dit jaar dan wel een Zelda collectie en/of een remake o.i.d. om te tijd tot BotW2 uitkomt te overbruggen.
 • @PietS.

  Ja een Ocarina of majoras remake zou echt dope zijn.
 • @LosPilotas
  Die hebben we al zo vaak gehad. Waarom weer die opnieuw als remake willen zien?
 • @blue_blade_3

  Beide games zijn 1x geremaked op de 3DS. Ik zie ze ook graag, in een nieuwe jasje, naar de Switch komen hoor! Echter verschiet ik er niks van als het ports, ala SM64 op de Switch, worden.
 • @blue_blade_3

  Majora's Mask remake echt wel welkom voor mij. Ik heb geen 3DS gehad of Nintendo 64.
 • @Monojaxx
  Ook geen GameCube of Wii gehad? Daar kon je hem ook gewoon op spelen. Jullie allemaal met jullie remakes…. snap dst echt niet
 • @LosPilotas

  Ik kan me niet voorstellen dat Nintendo dit jaar niet met twee of drie AAA-titels komt. Het is nu zaak om door te pakken met de tekorten bij de concurrent. Bovendien hebben ze de afgelopen twee jaar niet echt een AAA-titel uitgebracht. Max een aantal 2,5A-titels (animal crossing, links awakening, Super Mario Maker 2).

  3D World en andere remasters tel ik overigens niet mee als AAA.
 • @Luigi1985

  AC:NH is weldegelijk een AAA-titel, maar verder hebben we er inderdaad niet veel gekregen. Hetgeen dat ik wil graag wil zien, zijn uitgebreide vieringen van Zelda 35, Pokémon 25 en Donkey Kong 40. Nieuwe games (zoals BotW2) zijn zeer zeker gewenst en zeer welkom, maar met Pokémon gen4 remakes ben ik bv. ook zeker tevreden! Een nieuwe DKC game of remakes van de eerste 3 DKC SNES games zou ik ook echt top vinden!
  Metroid wordt dit jaar trouwens ook 35, dus een nieuwe 2D game of een remake van een oudere game zou ook mooi zijn.
 • @PietS.

  Metroid heb ik ook echt zin in. Wilde laatst nog Samus Returns kopen, want die heb ik gemist. Mss dat ik dat nog doe.
 • @Luigi1985

  Samus Returns is echt een vette game, maar het wordt tijd voor een 2D Metroid game voor de Switch! 😁
 • @PietS.

  Ja dat vind ik ook. Ik heb niet alle 2D Metroids gespeeld. Wel enkele. Buiten die ene die op Nintendo online staat, ‘heb’ ik er ook geen een.

  Heb wel ooit een GBA geleend met metroid fusion (volgens mij was t fusion).

  Mijn liefde voor metroid begon met Metroid Prime. Dat is misschien wel de beste game ooit voor mij. Misschien, omdat ik eigenlijk een aantal games heb waarvan ik dat vind.
 • @PietS.

  Het kan volgens mij bijna niet anders dan dat dit released met de switch pro. Denk september-november.

  Zelda fans zeggen dan fuck it, ik koop de pro erbij. I know want ik zou dat doen 😜

  De Lite kwam met een Pokémon limited edition. Ik zie ze met een zelda limited edition komen met de pro en die gaat hard bij veel gamers.
 • @Newgamessuck

  Denk niet dat Nintendo de fans dit zou aandoen, en dan heb je wss weer last van die vervelende scalpers. Ze kunnen nog wel veel doen met de huidige switch en lite.
 • @LosPilotas

  Met welke game zou jij dan een pro model proberen te pushen?

  Zelda is toch altijd wel het grafische pareltje geweest toen Nintendo nog wat gaf om power. Bij BotW upgraden ze de engine wederom verder dat was al te zien aan analyses van de trailer.

  Als er een pro komt is dit de game om er volop gebruik van te maken. Sommigen zullen de launch mislopen dan. Maar ach je kunt altijd nog aan je avontuur beginnen op je oude Switch en overstappen/verder gaan wanneer je een pro model hebt kunnen bemachtigen. Het is wederom weer een 100+ uur game.

  Ik hoop alleen wel op een redelijke prijs. 350 oid. Vervolgens de oude Switch uitfaseren of goedkoop in de winkel zetten incl een pricedrop voor de lite. Lekker agressief op weg naar die 150 miljoen.
 • @Ramirez

  Inderdaad. Alles om die sales over de kop te jagen!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren