1. Indie World toont vervolgen op Golf Story en Axiom Verge

Indie World toont vervolgen op Golf Story en Axiom Verge

En nog veel meer games

Vervolgen op Golf Story en Axiom Verge zijn gisteren aangekondigd tijdens Nintendo's Indie World-presentatie.

Het vervolg op Golf Story heet Sports Story en bevat diverse balsporten, waaronder tennis en voetbal. De game wordt wederom ontwikkeld door Sidebar Games en moet in de zomer van 2020 exclusief voor Switch verschijnen.

Axiom Verge 2 werd tijdens de Indie World-presentatie aangekondigd door ontwikkelaar Thomas Happ. Het vervolg is al zo'n vier jaar in ontwikkeling en moet ergens volgend jaar op Switch verschijnen. De graphics hebben een update gekregen ten opzichte van het origineel, maar behouden een retro-uiterlijk.

Verder werden diverse andere retrogames onthuld of van een nieuwe trailer voorzien. Zo kunnen gamers in Supermash twee gamegenres combineren voor unieke resultaten, skaten spelers in Skatebird met een vogel, verplaatst The Survivalists de setting uit The Escapists van een gevangenis naar een tropisch eiland en combineert Dreamscaper een vechtgame met een top-down shooter en dungeoncrawler.

Verder werden er ook Switch-versies van diverse populaire en aankomende indiegames getoond. Zo zijn Dauntless en The Thalos Principle vanaf vandaag op de eShop verkrijgbaar en komen games als Streets of Rage 4, Oddword: Stranger's Wrath en Boyfriend Dungeon ook naar de console. Hieronder is de complete Indie World-presentatie te zien, alsmede een aantal van de meest interessante trailers.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • "alsmede een aantal van de meest interessante trailers." - waren wel betere en verrassendere trailers dan bovenstaande 6
  • Golf story vond ik geweldig. Lekkere droge humor. Het vervolg ga ik zeker halen.
  • Voor mij zat er niet echt iets interessants tussen, helaas.
  • @Piet S.
    Axiom verge is echt een pareltje wat mij betreft. Heb je die wel eens gecheckt? Ik ben erg blij met dit nieuws!
  • @xevulutionx

    Die ga ik ook halen!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren