1. Verwacht geen mods voor de Switch-versie van Skyrim

Verwacht geen mods voor de Switch-versie van Skyrim

Bethesda wel tevreden over hoe Fallout Shelter het op de Switch doet

Er zijn geen mods voor de Switch-versie van The Elder Scrolls 5: Skyrim in de planning.

Dat meldt Todd Howard. "Skyrim Switch heeft een flinke groep gamers en we hebben de game niet zo goed ondersteund als we hadden gewild. Ze vroegen om mods en om de Creation Club."

Toen Howard werd gevraagd of Bethesda dit alsnog zou toevoegen, antwoordde hij: "Op dit moment doen we er niets aan. Mensen werken aan andere dingen. Onze Switch-groep maakte Fallout Shelter... en die game deed het erg goed. Ik ben verrast over hoe goed die het deed. We werken niet aan mods voor Skyrim op Switch. Ik zou het graag zien gebeuren, maar we zijn er niet actief mee bezig."

Skyrim

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

 • Je ziet het graag gebeuren en doet het niet omdat je vorige game goed verkocht. Je bent gewoon lui.

  Het kan toch niet zo zijn dat de Switch geen mods aan kan?
 • @Richh, geloof me de switch kan geen mods aan.
 • @Grombeer 4K graphics mods ok, maar simpele kunnen toch wel.
 • @Richh
  Geen '4K mods ondersteuning' lijkt me heel logisch inderdaad, haha.
 • @Richh

  Tuurlijk kan de Switch mods aan. Er is geen enkele reden te bedenken waarom mods niet kunnen werken.

  Zij geven hier aan dat ze simpelweg het succes van de Switch versie enigsinds onderschat hebben en er daarom geen tijd voor hebben ingeruimd.

  Eigenlijk is dit alleen maar goed nieuws want Bethesda weet nu dat er voor zowel Elderscrolls als Fallout een markt is op de Switch.
 • @Grombeer
  Onderbouw dat eens dan..? Want waarom zou de Switch geen mods voor bv. extra wapens of nieuwe missies aankunnen?
 • Ahwwwww…  LEKKER BOEIEND! :')
 • @Piet S. Dat is het dus wel. Mod ondersteuning maakt het spel zoveel anders. Maar goed als je alleen de switch versie hebt gespeeld, neem ik je het ook niet kwalijk
 • @Liquidshake
  Ik wil een spel spelen zoals de ontwikkelaar het bedoeld heeft.
  Veel mensen die mods gebruiken gaan veel te ver, waardoor er niks meer overblijft van de originele game.

  Mods? Liever nooit. :-)
 • @Piet S.

  Niet dat ik de discussie wil aangaan, maar met mods kan je natuurlijk helemaal zelf weten wat je installeert en wat niet.

  Als jij er dus geen behoefte aan hebt, hoef je ze niet te gebruiken, maar als andere er wel plezier aan kunnen beleven is het voor die groep natuurlijk wel jammer.

  En je hebt mods in verschillende soorten en maten, het hoeft niet zo te zijn dat er niks van de originele game overblijft. Zo zijn er ook mods wat eigenlijk gewoon user created bug fixes zijn om die originele game soepeler te laten lopen
 • @naapert en mods die worden geadviseerd door de devs. Als het games zou verpesten, zou de hele optie geblokkleerd worden, op alle systems.
 • @naapert

  Het klopt wat je zegt, maar VOOR MIJ hoeft er nooit een mogelijkheid tot modden aanwezig te zijn. Dit puur om het feit dat iedereen dan dezelfde ervaring opdoet tijdens het spelen van de betreffende game, die dan (zo goed als) niet manipuleerbaar is.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren