1. Overwatch 2 krijgt mogelijk 2020 releasedatum

Overwatch 2 krijgt mogelijk 2020 releasedatum

Verwijderde tweet van PlayStation Brazilië wijst hierop

Overwatch 2 is vorig jaar aangekondigd tijdens Blizzcon, maar een specifieke datum of periode voor de release was nog niet bekend. Een inmiddels verwijderde tweet lijkt te wijzen op een release in 2020.

De tweet is afkomstig van het officiële Twitter-profiel van PlayStation Brazilië en in deze tweet staat het volgende: “2020 wordt het jaar dat Overwatch 2 naar de PS4 komt en om ons voor te bereiden hebben we met enkele van de ontwikkelaars gesproken, die ons geweldige informatie hebben gegeven,” waarna er gelinkt wordt naar een interview. Deze tweet is inmiddels verwijderd, het interview is er wel nog.

twitter playstation

In het interview wordt geen releasedatum benoemd, maar er is wel een screenshot gemaakt van de tweet door Voxel. Het is dus mogelijk dat Overwatch 2 dit jaar nog naar de PlayStation 4 gaat komen. Er is nog geen reactie geweest vanuit Blizzard om het te bevestigen of ontkennen.

Het is mogelijk dat de releasedatum in de tweet een aanname was of dat deze te vroeg is geplaatst. Sindsdien is er niks op de Twitter geplaatst met betrekking tot Overwatch 2, ook geen nieuwe link naar het interview.

Dit artikel delen

Over de auteur

Dagmar De Groot Stagiaire op de redactie van InsideGamer en Gamer.nl. Grote Final Fantasy- en Tomb Raider-fanaat. Ook anime- en manga-obsessed, basically a tiny-lil'-5-foot-4-inches-nerd. Sword Art Online-boeken, -serie en -games zijn fantastisch, don't @ me ;)

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren