1. Vicarious Visions is samengevoegd met Blizzard

Vicarious Visions is samengevoegd met Blizzard

Werkt mogelijk aan een remake van Diablo 2

Tony Hawk's Pro Skater 1+2-ontwikkelaar Vicarious Visions is door Activision samengevoegd met Blizzard.

Volgens GamesIndustry.biz houdt de nieuwe samenvoeging in dat de meer dan tweehonderd werknemers van Vicarious Visions zich gaan richten op "bestaande Blizzard-games en -initiatieven". De studio zou al enige maanden met Blizzard hebben samengewerkt, al is officieel niet bekend aan welk project.

Jason Schreier van Bloomberg meldt echter dat Vicarious Visions werkt aan een remake van Diablo 2, waarvan de naam Diablo 2: Resurrected zou zijn. In eerste instantie zou die remake door Blizzards Team 1 worden gemaakt, de studio achter het gematigd ontvangen Warcraft 3: Reforged. Blizzard gaf de remake daarna aan het team achter Diablo 4, maar Vicarious Visions zou nu dus een handje helpen.

Vicarious Visions bestaat al meer dan drie decennia, maar werd in 2005 overgenomen door Activision. De studio werkte niet alleen aan diverse Skylanders- en Guitar Hero-games, het was ook verantwoordelijk voor Crash Bandicoot N.Sane Trilogy. Met het vorig jaar uitgekomen Tony Hawk's Pro Skater 1+2 gooide de studio hoge ogen.

Vicarious Visions

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Ik hoop dat Blizzard er binnenkort weer een briljante game uit gooit. Want het is momenteel niet veel soeps.. Sinds de "samenwerking" met Activision lijkt het alsof Blizzard z'n ziel is kwijtgeraakt.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren