1. Video toont ray tracing in Minecraft op Xbox Series X

Video toont ray tracing in Minecraft op Xbox Series X

Toont Ray Tracing in de game

Er zijn beelden verschenen van Minecraft op de Xbox Series X. De video toont hoe ray tracing in de game werkt en verscheen onlangs op het YouTube-kanaal van Digital Foundry.

De video duurt iets meer dan twaalf minuten en laat zien hoe de ray tracing werkt op de Xbox Series X. De nieuwe generatie Xbox moet dit najaar gaan uitkomen. Eerder deze week kwam Microsoft met nieuwe details over de Series X naar buiten, waaronder de specificaties en controller van de console.

De nieuwe video op Digital Foundry toont wat gameplaybeelden van de populaire sandbox game: Minecraft. Met name hoe de game eruitziet met en zonder ray tracing op de Xbox Series X. De volledige video is hieronder te bekijken.

De Xbox Series X moet later dit jaar uitkomen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

 • Ik blijf het gek vinden.. De nieuwste technieken laten zien in een game als Minecraft. Omdat je dan beter de verschillen ziet ofzo?
  Vind het bij Minecraft niet tot z'n recht komen i.i.g. Doe dan iets als Battlefield.
 • @Gaaiz

  En dit kan al jaren via mods.
 • @Gaaiz

  Wordt uitgelegd in de video.
  + Dit is in essentie geautomatiseerde Ray-Tracing, iets wat bij nieuwere games niet kan omdat ze technisch te veel zijn.
 • Blijft toch een mooie game Minecraft.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren