1. Video vergelijkt graphics Flight Simulator X met die van Flight Simulator 2020

Video vergelijkt graphics Flight Simulator X met die van Flight Simulator 2020

Grote verschillen

Er is een video uitgekomen die de graphics van Flight Simulator X 2006 met die van Flight Simulator 2020. De video is gemaakt door het YouTube-kanaal Flight Sim.

Flight Simulator X (FSX) kwam uit in 2006 op de pc. In de video worden er een aantal vliegvelden uit FSX vergeleken met de nieuwe versies uit die van Flight Simulator 2020. Zo worden de verschillen in graphics tussen Donegal Airport in Ierland, Alice Springs airport in Australië en het vliegveld op Saba getoond. De volledige video is hieronder te bekijken.

Flight Simulator moet ergens dit jaar uit gaan komen op de Xbox One en pc. Een exacte releasedatum is nog niet bekend. Lees hier meer over de specificaties voor deze vliegsimulator.

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren