1. Vier klassieke Black Ops-maps keren terug in Call of Duty: Black Ops 4

Vier klassieke Black Ops-maps keren terug in Call of Duty: Black Ops 4

Drie komen op de lancering, eentje een paar weken erna

Vier maps uit de allereerste Black Ops komen beschikbaar in Call of Duty: Black Ops 4.

Dat heeft Treyarch gemeld tijdens een livestream. Het gaat om de maps Jungle, Summit, Firing Range en Nuketown. Laatstgenoemde map komt echter niet meteen op de lancering, maar een paar weken later als gratis downloadbare content.

De ontwikkelaar toonde ook een paar korte beelden van een compleet nieuwe map, Frequency. Screengrabs hiervan zijn hieronder te zien. Frequency moet een erg kleine en chaotische map worden.

Call of Duty: Black Ops 4 komt op 12 oktober uit voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Call of Duty Black Ops 4
Call of Duty Black Ops 4

"Ik heb de eerste twee Black Ops he-le-maal grijs gespeeld dus ik word wel blij van het feit dat deze maps terugkeren. Ze behoren inderdaad tot mijn favorieten. Ik krijg steeds meer zin om Call of Duty dit jaar weer eens uit te proberen." - Michel Musters

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Al een paar jaar geen COD meer aangeraakt. Black ops 1 en 2 vond ik erg leuk. De battle royale mode houd ik dan ook in de gaten want dat kan voor mij weleens de trekker overhalen om COD weer eens op te pakken dit jaar.
 • @Grombeer
  geen aanrader heb zo net gespeeld wat een boel schit zeg speel al jaren call
  maar deze gaat niet scoren hoor
 • Black Ops 4 is gewoon een refurbished CoD, in onwijs veel opzichten. Ongelofelijk dat mensen hier dan ook nog zo enthousiast van worden. Persoonlijk vind ik één klassieke map wel leuk, maar om nou zo verschrikkelijk veel onderdelen te recyclen… De BR modus is ook al één en al recycled materiaal en er is ook al een zombie map recycled…
 • @CerandoX.nl
  Dat ze bij de BR modus allerlei oude maps hebben gepakt vind ik juist tof, soort van trip down memory lane. Ik zie in dat dit wellicht uit andere overwegingen is gedaan maar zelf vind ik het wel tof. Bij multiplayer zelf had ik op zich wel nieuwe maps willen zien. Ben erg benieuwd na de E3 qua BR en zombies.
 • @AWESOMEDUDE3 Misschien wordt het in de BR-mode idd heel tof, dat is het punt ook niet. Dit is alleen wel heel veel recycled materiaal. Je betaald dus voor een game zonder Single Player met onwijs veel recycled maps. Ik mag hopen dat een extra is en ze niet meerekenen bij totaal aantal maps.
 • @CerandoX.nl
  Ik vind de argumentatie van "…zonder singleplayer" in dit geval al niet meer van toepassing, in plaats van een korte SP bieden ze nu extra zombie content aan. Hier zal niet iedereen even blij mee zijn maar - vanuit gaande - dat de zombie content evenveel omvat als een SP zou dit geen probleem moeten vormen. Daarnaast had ik bij andere delen ook liever extra zombies gezien i.p.v. story, maar goed over meningen valt niet te twisten. Ik ben het overigens wel met je eens dat er relatief veel wordt gerecycled.
 • @AWESOMEDUDE3 Een extra zombie map bevat niet evenveel content als een SP. Als je naar de kaart kijkt, dan zie je dat dit gewoon een wat grotere MP-map is. Misschien voelt dit tijdens het spelen anders.
 • @CerandoX.nl
  Ik vind de "recycle trend" ook een beetje irritant worden. Er zijn zoveel games die dit tegenwoordig doen, te erg voor woorden. Vandaar ook mijn mening veel over remakes of "remasters"
 • @CerandoX.nl
  Fair, qua map omvang. In doelde echter op het feit dat er bij zombies ook heuse stories zijn. Doorgaands is/was de SP vrijwel puur een lineaire doorloop, dan heb ik persoonlijk liever een zombie setting. Nu heb je de keus uit drie zombie settings dus is de vervanging van SP in mijn optiek enigzins te verantwoorden. Zeker met de extra battle royal modus.
  Ik was het met je eens geweest als er slechts één zombiemode als vervanger was aangeboden.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren