1. Vier minuten aan Tetris Effect-gameplay

Vier minuten aan Tetris Effect-gameplay

Stop, Tetris-time

De aankomende Tetris-game heeft vier minuten aan gameplay-beelden. Deze video is online geplaatst door Game Watch met een interview met de maker Tetsuya Mizuguchi die ook verantwoordelijk was voor Lumines en Rez. .

Tetris Effect is voor de E3 aangekondigd in een livestream van PlayStation. In het interview met Mizuguchi komt naar voren dat de nieuwe Tetris-game een nieuwe mechanic genaamd 'zone' heeft. Hierdoor kunnen spelers de tijd eventjes stoppen om zichzelf uit benauwde situaties te redden.

Tetris Effect kan met PlayStation VR gespeeld worden en Mizuguchi vertelt ook dat vooral het spelen op een 4K-scherm een speciale ervaring is. De game bevat bovendien de traditionele modi zoals Marathon, Ultra en Sprint. De game komt in de herfst van dit jaar uit.

Dit artikel delen

Over de auteur

Pablo_Bool Ik ga graag eindeloos dood in Dark Souls en speel nog steeds intensief Call of Duty 4 (mods) op de pc. In Fortnite: Battle Royale mag je mij ook graag komen afschieten. Daarnaast duik ik graag in obscure technoplaten rond de jaren 90

Reacties

  • Goede soundtrack !

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren