1. Vier nieuwe games speelbaar op Apple Arcade

Vier nieuwe games speelbaar op Apple Arcade

Nightmare Farm, Pilgrims, Redout: Space Assault en The Bradwell Conspiracy

Afgelopen weekend zijn er vier nieuwe games toegevoegd aan Apple Arcade: Nightmare Farm, Pilgrims, Redout: Space Assault en The Bradwell Conspiracy.

Pilgrims is plots uitgebracht door Machinarium-ontwikkelaar Amanita Design en is een mix tussen een kaartspel en adventuregame. Als speler ga je op avontuur en ontmoet je onderweg nieuwe vrienden in een lieflijk landschap. De kaarten die de speler bij zich draagt, kunnen problemen oplossen of nare situaties veroorzaken.

Nightmare Farm is van de makers van Neko Atsume: Hit-Point. De game wordt als volgt omschreven; “Het verhaal van een pijnlijke nachtmerrie in een heldere wereld.” Het meisje bevindt zich op een mysterieuze boerderij waarbij zij anderen gaat helpen met onder andere het telen van groente, in de hoop dat zij zich beter gaat voelen.

Redout: Space Assault is een traditionele space-shooter-game waarin de speler zich een weg moet banen door de vijanden terwijl deze worden neergeschoten.The Bradwell Conspiracy is een first-person puzzle game waarbij de speler een mysterie moet oplossen. De game maakt ook gebruik van gameplaymechaniek rondom 3D-printers waarmee puzzels opgelost worden.

Benieuwd wat de moeite waard is op Apple Arcade? Lees dan ook ons artikel metApple Arcade-games mag je niet missen.

Nightmare Farm, Pilgrims, Redout: Space Assault en The Bradwell Conspiracy is vanaf nu beschikbaar voor iPhone, iPad en Apple TV.

pilgrims

Dit artikel delen

Over de auteur

Dagmar De Groot Stagiaire op de redactie van InsideGamer en Gamer.nl. Grote Final Fantasy- en Tomb Raider-fanaat. Ook anime- en manga-obsessed, basically a tiny-lil'-5-foot-4-inches-nerd. Sword Art Online-boeken, -serie en -games zijn fantastisch, don't @ me ;)

Reacties

 • GAAAp mobile rommel
 • @Zorewin

  Ik gaap hard met je mee. Wel leuk voor de iPhone gebruikers, toch nog wat meer variatie naast dat gesloten systeem IOS…gaap…
 • @Monojaxx Alleen al het feit dat IOS games er kwalitatief 10x beter uitzien dan welk ander Android gedrocht dan ook.

  Dan wil ik het nog niet eens hebben over support van Android wat nog steeds dramatisch is. Leuk zo'n open bloatware systeempje waar je eigenlijk geen fuck aan hebt als normale consument. Zeker niet als je ook nog eens met die ellendige microsd's moet kloten die ook nog eens corrupt raken.
 • @Snake_NL LOL dude het zijn crappy mobiel games.. of nu android, ios of weet ik veel wat is.. wie speelt die shit… ik heb een switch, mega game pc, ps4 pro, VR room met rift S.. Waarom in hemelsnaam zou ik halfgare rommel games op me mobiel spelen?.. En zeg niet onderweg, Switch + surface pro 5 die games draait…
 • @Zorewin Ik wil niet zeggen dat ik dit dagelijks speel ofzo, met o.a. ook ondersteuning voor Xbox en PS4 controller voor de Apple TV en iPhone + Apple Arcade erachter hebben ze van de Apple TV best een leuke "console" gemaakt. Games zien er goed uit en veel indie releases komen ook op andere platformen.

  Het werkt ook nog eens ontzettend goed namelijk. Het enige wat nodig is, is een nieuwe Apple TV met dezelfde SoC als die in de iPhone 11.
 • @Snake_NL Major balls to the walls gaaaaaaap
 • @Zorewin Als je niks hebt te zeggen, dan hoef je ook niet te reageren lijkt me?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren