1. Deze NES- en SNES-games komen volgende week naar Nintendo Online

Deze NES- en SNES-games komen volgende week naar Nintendo Online

Panel de Pon

Abonnees van Nintendo Online kunnen volgende week vier nieuwe NES- en SNES-games verwachten. Dat maakt het bedrijf bekend via een video op zijn YouTube-kanaal.

De meest bekende game is waarschijnlijk Panel de Pon, in het westen beter bekend als Tetris Attack. De SNES-game verscheen oorspronkelijk in 1995, maar deze specifieke versie van het spel is nooit in het Engels vertaald.

De andere SNES-games zijn actiegames Wild Guns en Operation Logic Bomb. Ook de sidescroller Rygar voor de NES komt naar Nintendo Online.

De games verschijnen op 20 mei voor de service. Het aantal spellen dat abonnees kunnen spelen, komt daarmee boven de tachtig uit.

Dit artikel delen

Over de auteur

Erik Nusselder Redacteur van Gamer.nl. Houdt veel van RPG's, action-adventures, platformers, point-and-click adventures. Ook van leuke indies. Kan bovendien heerlijk genieten van het spelen van slechte games (al krijgen ze dan wel gewoon een slecht cijfer, natuurlijk). Contact: erik@gamer.nl

Reacties

  • Nog steeds de originele dkc trilogie niet dat is wel een aanfluiting Nintendo.
  • Op Operation Logic Bomb na, best een goede toevoegingen. En ik had liever Tetris Attack gezien met Nintendo karakters ipv die Japanse puzzel versie van dezelfde game.
  • Operation logic bomb heb ik nooit gespeeld, pas een paar weken geleden op youtube (gamesack) kwam ik erachter dat de Game boy game "Fortified zone" hiervan onderdeel is. Fortified zone was altijd een van mijn favoriete gb games!
  • Super smash tv, biker mice from mars, killer instinct. Tiny toon adventures. Ncaa basketball etc… niks
  • Waardeloze selectie weer, zoals gewoonlijk. Beetje jammer, Nintendo.
  • Final Fight 2 &3, Saturday Night Slam Masters

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren