1. Vierde Night City Wire over Cyberpunk 2077 vindt 15 oktober plaats

Vierde Night City Wire over Cyberpunk 2077 vindt 15 oktober plaats

Richt zich op de voertuigen

CD Projekt Red houdt donderdag 15 oktober weer een Night City Wire-stream waarin nieuwe informatie over Cyberpunk 2077 wordt onthuld.

De stream is te kijken op het Twitch-kanaal van CD Projekt Red op donderdag 15 oktober om 18:00 uur Nederlandse tijd. Dit keer belooft de ontwikkelaar veel details te verstrekken over de verschillende voertuigen die in de game te gebruiken zijn. "Zoals gewoonlijk, kan je gameplaybeelden, aankondigingen en meer verwachten!", aldus de ontwikkelaar op Twitter.

Cyberpunk 2077 is een groots opgezette actie-rpg waarin spelers een futuristische stad genaamd Night City verkennen. CD Projekt Red is vooral bekend van de geprezen The Witcher-games.

De game moet op 19 november verschijnen voor PlayStation 4, Xbox One en pc. Het spel is dan via backward compatibility ook speelbaar op PlayStation 5 en Xbox Series X/S. Een next-gen update moet op een later moment uitkomen, net zoals een Google Stadia-versie.

Dit artikel delen

Over de auteur

Lucas May Hoofdredacteur van Gamer.nl. Liefhebber van de gekheid die deze intrigerende industrie met zich meebrengt. Perfecter dan Spelunky en Tetris wordt het niet.

Reacties

  • Beter laten ze weten wanneer die next gen update gaat komen…. eerder schaf ik em niet aan.
  • misschien ben ik de enigste op deze aardkloot maar laat deze game lekker
    aan mij voorbij gaan tot het jaar 3038,in het begin was ik enthousiast totdat ik er steeds meer van heb gezien en het doet mij echt helemaal niks.
    Ik krijg steeds meer het idee dat het een soort techdemo gaat zijn waar gaming naartoe kan gaan dan dat het daadwerkelijk leuk wordt om te spelen.
    misschien zit ik er naast misschien ook niet we gaan het zien,
    ik ga wel kijken hoe anderen dit spelen gewoon uit nieuwsgierigheid

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren