1. Seizoen 4 van PUBG richt zich op het verhaal

Seizoen 4 van PUBG richt zich op het verhaal

Betere graphics en veranderingen in de map

In het vierde seizoen van PlayerUnknown's Battlegrounds wordt de focus gelegd op het verhaal van het battle royale-spel. Zo is er een filmische trailer uitgebracht en ondergaat de originele map een aantal veranderingen.

Het vierde seizoen van PlayerUnknown's Battlegrounds gaat op 24 juli van start. TS Jang, de uitvoerend producent van het spel, legt in een uitgebrachte video uit dat dit seizoen zich richt op de originele map Erangal, dat een aantal grote visuele veranderingen ondergaat. Zo gaan een aantal gebieden op de schop, worden er nieuwe gebouwen toegevoegd met verbeterde graphics en kunnen spelers meer te weten komen over het eiland.

De veranderingen van de map sluiten aan bij de filmische trailer van PUBG, die eerder deze week werd uitgebracht. Hierin wordt voor het eerst ingegaan op het achtergrondverhaal van het spel. In de video is te zien hoe het eiland Erangel in 1965 werd binnengevallen en sindsdien onbewoond is. De enige overlevende van de aanval gebruikt het eiland nu om mensen de kans te geven hun 'ware zelf' te ontdekken en bestuurt het battle royale-spel vanaf een onbekende locatie. Met behulp van verschillende camera's verspreid over het eiland kan hij alle spelers volgen.

Ook de nieuwe Survivor Pass die in het vierde seizoen van PUBG wordt geïntroduceerd, genaamd Aftermath, legt de focus op het leren over het verleden van Erangel. Bezitters van de pas kunnen tijdens het seizoen meer dan honderd outfits en items vrijspelen, die te maken hebben met de uitgebreide historie van het eiland. Alle veranderingen die worden doorgevoerd zijn nu beschikbaar op de testservers van het spel.

Dit artikel delen

Over de auteur

Ralph van Dodewaard Redacteur bij Gamer.nl en de tafeltenniskoning op de redactie.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren