1. Vijf nummers ontbreken op soundtrack van Tony Hawk-remasters

Vijf nummers ontbreken op soundtrack van Tony Hawk-remasters

Bring the noise

Vijf nummers van de iconische soundtracks van de eerste twee Tony Hawk's Pro Skater-games ontbreken in de remasters, die later dit jaar uitkomen. Dat meldt Kotaku na een gesprek met uitgever Activision.

Verreweg de meeste nummers maken dus een terugkeer, maar gamers moeten het zonder deze tracks doen: 'Cyco Vision' van Suicidal Tendencies, 'Committed' van Unsane, 'Bring the Noise' van Anthrax & Public Enemy, 'B-Boy Document '99' van The High & Mighty en 'Out With the Old' van Alley Life.

De skate-games staan bekend om hun iconische soundtracks, dus na de aankondiging van de remasters werd gelijk gevraagd welke nummers hun opwachting zouden maken. Tegen IGN zei Jen Oneal van ontwikkelaar Vicarious Visions dat het juridisch lastig was om alle tracks terug te laten komen. Er ontstond enige verwarring door een Spotify-playlist, waar niet alle nummers in waren opgenomen.

De remasters van Tony Hawk's Pro Skater 1 en 2 werden deze week aangekondigd tijdens Summer Game Fest. De bundel komt op 4 september uit voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

Dit artikel delen

Over de auteur

Erik Nusselder Redacteur van Gamer.nl. Houdt veel van RPG's, action-adventures, platformers, point-and-click adventures. Ook van leuke indies. Kan bovendien heerlijk genieten van het spelen van slechte games (al krijgen ze dan wel gewoon een slecht cijfer, natuurlijk). Contact: erik@gamer.nl

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren