1. Update: Nieuwe details over missies bekend na gelekte speel-modi van Red Dead Online

Update: Nieuwe details over missies bekend na gelekte speel-modi van Red Dead Online

Red Dead Online-bèta is vandaag live

Update: In een eerder bericht werden de speel-modi voor Red Dead Online bekend via een lek op Twitter. Nu hebben Dataminers verschillende missies ontdekt voor de verhaalmodus in Red Dead Online. Uit de code zijn omschrijvingen gevonden van meerdere missies. Naast de missies wordt ook de waarde van het moraal in de online modus uitgelicht.

De gevonden missies geven aan dat de speler aan het begin veel opdrachten uitvoert voor een personage genaamd Horley. Daarnaast moet de speler in verschillende missies een morele keuze maken om een NPC te vermoorden of te sparen. De beslissing die de spelers maken in deze missies zijn van invloed op het Honor-level in de online modus.

Hieronder volgen de gevonden missies met bijbehorende omschrijvingen:

Honor Among Horse Thieves: Horley stelde voor dat je Clay Davies gaat zien, een paardendief, om alles te leren over de illegale paardenhandel.

If the Hat Fits…: Horley verwees je naar de politiechef van Blackwater in Pike's Basin. Een gevangene en crimineel is op de vlucht geslagen. De uitkomst van de missie is afhankelijk van het Honor-level van de speler.

Kerosene, Tar, and Greed: Horley vindt dat je je diensten moet verlenen aan Samson Finch bij Dewberry Creek. Hij ziet mogelijkheden voor industrialisatie. Hij heeft werk te doen en nog een appeltje te schillen.

Kill Them, Each and Every One: Er is jou verteld om Horley en mevrouw LeClerk te ontmoeten ten zuiden van Armadillo. De man die haar echtgenoot heeft vermoord kan dichtbij de locatie te vinden zijn.

Love and Honor: Horley heeft jou verteld om af te spreken met de Tumbleweed Sheriff. Een jonge vrouw is ontvoerd door een groep criminelen en haar echtgenoot is bezorgd. Er moet een moreel besluit worden gemaakt.

Red Dead Redemption 2

Origineel bericht: Na het nieuws van gisteren dat vanmiddag om 14:30 uur Red Dead Online live gaat, komen nu meer details over de verdere speelmodi die gespeeld kunnen worden. Red Dead Online krijgt vijf verschillende speelmodi, in dit bericht geven we je van alle vijf een korte introductie.

De vijf speelmodi werden via Twitter gelekt door illogical Mods. In de tweets is te lezen hoe de modi zijn opgebouwd en wat ze in grote lijnen bevatten. De spelers kunnen vijf verschillende modi spelen in Red Dead Online:

 • Make It Count - Battle Royale-stijl
 • Most Wanted
 • Name Your Weapon
 • Team Shootout
 • Races
Red Dead Redemption 2

Make it count

Make It Count is een Battle Royale waarbij 32 spelers tegen elkaar spelen in een steeds krimpende speelcirkel. Er is een limiet aan mogelijke wapens in deze modus waaronder pijl en boog en werpmessen. Welke wapens verder nog beschikbaar zijn is nog niet bekend. De plaatsen waarin deze modus gespeeld kan worden zijn Strawberry, Stillwater Creek en Tall Trees.

Most Wanted

Bij Most Wanted worden spelers tegen elkaar opgesteld om te zien wie de meest aantal spelers doodschiet. Degene die dit voor elkaar krijgt gaat aan kop in het scorebord. Om andere spelers toch nog een kans te geven om te winnen, krijgt degene met de hoogste score een hogere bounty dan andere spelers, waardoor de rest alsnog een kans krijgt om zelf nummer één te worden en te winnen. Plaatsen voor deze modus om in te spelen zijn Saint Denis, Tall Trees, Thieves Landing, Tumble Weed en Valentine.

Name your weapon

De wapenkeuze staat centraal in Name Your Weapon. Spelers afschieten met minder sterke wapens worden beter beloond dan wanneer grotere wapens worden gebruikt. Hoe sterker je wapen, hoe minder punten te verdienen zijn. Name Your Weapon is te spelen in Lanik Electrical, Tall Trees, Heartland Oil Field, Fort Mercer en Annesburg.

Team Shootout

Als de titel al zegt, draait het hier om teamwork in een team death-match te spelen in Saint Denis Docks en Bolger Glade.

Races

Paarden mogen natuurlijk niet ontbreken in Red Dead Online en daarom zijn er races waarbij spelers op drie verschillende mogelijkheden kunnen racen met elkaar. Een tocht van start van tot finish, een race met meerdere rondes en een race waarbij een aantal checkpoints in willekeurige volgorde behaald moeten worden.

Red Dead Online

Red Dead Online is vanaf vanmiddag om 14:30 uur speelbaar voor bezitters van Ultimate Edition. Verder krijgt iedereen die de game in het lanceerweekend heeft gespeeld toegang om te spelen op woensdag 28 november. Spelers die de game tussen 26 en 29 oktober hebben gespeeld, kunnen donderdag 29 november aan de slag. Tot slot is de game op vrijdag 30 november voor alle bezitters van Red Dead Redemption 2 speelbaar.

Eerder schreven we al over wat we zeker weten van Red Dead Online en wat we hopen te zien in de online multiplayer-modus.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

 • Ik las ergens dat vanmiddag ook toegang word gegeven aan mensen die op de releasedag hebben gespeeld, naast de mensen met de ultimate edition, klopt dit?
 • @Soon.
  Kwestie van checken straks!

  -Edit- zojuist geüpdatet maar voor mij (normale editie) nog geen toegang tot de beta. (14:00)
 • @Soon. Ik zag dat deze morgen kunnen beginnen?
 • Op de races na kunnen alle opgenoemde modi mij gestolen worden. Ik wil het liefste gewoon freeroamen en dan op elk gegeven moment treinen en banken etc kunnen overvallen zonder (de gta online) restricties
 • @Meta_coola
  dan hoef je niet te wachten en kun je de SP spelen!
 • @Soon.

  Nee want daar kan ik in freeroam geen banken overvallen.
 • @Meta_coola
  heb het zelf niet geprobeerd, maar dacht dat je elke winkel/bank/postkantoor kan overvallen…?
 • @Soon.

  Nope, banken in ieder geval niet. Heb echt alles geprobeerd wat ik kon verzinnen maar het geld in de bank heb ik nog steeds niet kunnen bemachtigen.
 • @Meta_coola
  Dit dus, ik wil gewoon lekker free roamen met mijn maten. Zolang ik niet vrij kan rond lopen, ga ik ook niet online spelen.
 • @Gluon
  Uit de multiplayer trophies/achievements blijkt dat er wel daadwerkelijk free roaming in online zit/komt, dus daar maak ik mij geen zorgen over.
 • @Meta_coola het is gewoon free roam hoor:

  https://youtu.be/ginAXJ2WYwA
 • @mightybundy

  Met de free roam die ik bedoel. Moet het zo zijn dat ik op Any given time een bank overval kan doen en niet een restrictie opgelegd krijg zoals in gta Online. Sowieso mogen die heists niet achter een mission Wall zitten. Ik wil de game opstarten, naar Valentine rijden, bank binnen gaan guards dood schieten, stalen deur opblazen, kluis leeg roven en wegvluchten. Ik wil geen Lester planning bullshit in deze game.
 • @Meta_coola

  Dan moet je het maar niet spelen, het is het 1 of het andere. Komt ervan als je het spel veel te snel uitspeelt :p
 • @CyberFl

  Heeft niks te maken met game te snel uitspelen. Sowieso kan wat ik graag wil in de online versie niet in SP want in de Sp kan je in freeroam geen banken overvallen.

  In het technische aspect moet het kunnen om een game te maken waarbij je bank overvallen kan plegen zonder dat het gelocked zit achter een missie en andere restricties.
 • Free roaming zit er in mensen don't worry.
 • Wat een grind fest… Stranger missie gaf me 3 dollar lmao. Rockstar zet vol in in goudstaven die je kunt kopen .. En fuckers online schieten direct je paard af.
 • @san5324 je wilde toch dat het erg veel op GTA Online moest lijken? In ieder geval zitten er al twee kut dingen ervan inXD

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren