1. New York is een grote stad in Spider-Man

New York is een grote stad in Spider-Man

Spider-Man verschijnt op 7 september op PlayStation 4

Er is wederom een trailer van Spider-Man uitgekomen. Deze keer staat de setting van de game, de stad New York, centraal.

De trailer toont de grote, open wereld waarin spelers als de superheld kunnen rondslingeren. Er zijn diverse activiteiten om uit te voeren, waaronder het zoeken naar de rugzakken van Peter Parker en inwoners van de stad een helpende hand bieden.

Spider-Man is ontwikkeld door Insomniac Games, de studio achter Ratchet & Clank en Sunset Overdrive. De game komt op 7 september exclusief voor PlayStation 4 uit.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Topper!
 • Zekers al hoop ik dat Microsoft deze studio nu heeft in gehuurd voor een nieuwe Banjo Kazooie deze studio is de enige die deze serie kan redden.
 • @kaassoufleeisback hoop ik niet.
 • @MythicZ

  Ik wel en een meerderheid ook. Snap sws niet dat Microsoft insomiac niet heeft overgenomen.

  Wel een overkill aan Spiderman beelden. Ik ga niks meer kijken anders is alles al bekend voordat ik het zelf speel.
 • @kaassoufleeisback ik niet en een andere meerderheid ook niet. Insomniac is een goede studio, maar kunnen zich beter niet branden aan een Banjo. De nieuwe Banjo wordt ongeacht hoe goed die is, een teleurstelling omdat de gamers die de nieuwe Banjo willen hebben vastzitten aan de nostalgia van de eerste Banjo's. Waarom denk je dat er geen nieuwe Half Life, Banjo, Timesplitters enzo gemaakt worden? Niet omdat de spellen slecht zijn, maar omdat het moeilijk is dat niveau weer te halen maar toch innovatief te zijn. Kijk naar Halo, Duke Nukem, Doom, allemaal schoolvoorbeelden.
 • @Cypher

  Ik zeg vele gamers niet alle
 • @MythicZ

  Nee je kunt beter gears nummer zoveel als Xbox uit laten kakken. Juist een game als Banjo zou de line up een stuk diverser maken
 • @kaassoufleeisback
  sorry kaas maar ik had mijn comment alweer verwijderd omdat ik een beetje flauwe comment vond…………sorry.
 • @kaassoufleeisback
  Haha. Gears mag niet, maar Nintendo mag het wel met Mario, Metroid en weet ik het wat.
  Het huidige publiek weet amper wat Banjo Kazooie is. De originele game is dan ook alweer 20 jaar oud. Doe mij maar een nieuw IP, naast de huidige.
 • @Gaaiz

  Slecht op de hoogte de main 3d Mario game komt om de 4,5 jaar etc De laatste Prime game is uit 2007.

  Dat is het verschil. Daarbij weet Nintendo hun grote series altijd te vernieuwen. Iets wat Microsoft niet lukt helaas.

  Ik zeg alleen dat ik hoop dat Microsoft zo studio als insomiac overkoopt. En ja als er dan toch iemand Banjo een comeback kan geven zijn het hun.

  Daarom zal het een slimme zet zijn om samen met Nintendo het duo een verschijning in Smash te geven zodat de serie weer bekendheid krijgt.
 • @kaassoufleeisback

  Banjo is een typische collect a ton. Dat soort games in een platform hebben gewoon hun beste tijd wel gehad.

  Als ze banjo een dienst willen doen moeten ze naar Mario kijken en niet meer naar de oude formule.

  Banjo is leuk maar ik denk niet dat er nog grote groepen mensen zitten te wachten. Dat hebben ze gewoon verpest. Microsoft is er mooi ingetuind met de aankoop van Rareware…
 • @kaassoufleeisback
  Kom op kaas, wat een flauwe opmerking. En zoek eerst wat feiten op voordat je op je toetsenbord ramt. Los daarvan weet ik zeker dat ik vrijwel alle genoemde games gespeeld heb, waar jij gros van je mening baseert op wat je online leest.
  Maar toch, ondanks je geratel, even serieus er op in:
  -Om de 4,5 jaar? Er zitten er zat tussen die veel sneller achter elkaar uit kwamen. Kijk hier eens: https://www.mariowiki.com/List_of_games En zoek overigens ook eens op om de hoeveel jaar er een Halo of Gears uit komt. Ik vind het overigens totaal niet erg dat er zoveel Mario games uit komen, omdat er genoeg pareltjes tussen zitten.
  -De laatste Prime game is uit 2007, dus dan maakt het niet uit dat ze daarvoor als een malle achter elkaar de games uit brachten? En waar was de grote variatie in de Metroid Prime games? Wellicht is dat de reden dat de reeks geflopt is.
  -Dat jij vindt dat Microsoft geen variatie brengt in bijvoorbeeld Halo/Gears, houdt niet in dat het zo is. Er is genoeg vernieuwing met de Gameplay/Forge/Warzone/etc. Dat is dan ook te merken in dat deze franchises wél blijven staan.
  -Van mijn part is het prima dat Microsoft weer een studio koopt, maar waarom persé Banjo? Je loopt te schreeuwen dat er nieuwe IP's moeten komen, maar owee als Banjo geen reboot krijgt.

  Kort samengevat: Waarom reageer ik eigenlijk nog… Je bent duidelijk niet veranderd afgelopen maanden.
 • @kaassoufleeisback Ik zeg nergens dat ze nog een nieuwe Gears uit moeten brengen, ik zeg alleen dat ze Banjo beter kunnen laten voor wat het is.
 • Och jee, kaassouflee is back en gaat meteen weer onder elk bericht zijn "Microsoft-reddende" en "Nintendo doe het zus en zo" mening verkondigen die we pas een miljard keer eerder hebben gelezen.

  Vervelend? Nee joh, hoe kom je erbij?!
 • @barton

  Excuus ik ging inderdaad een paar zijpaden in. Omdat ik dit een geweldige studio vind. Maar over Spiderman. Ik ben benieuwd of het zijn potentie waar kan maken. Als het speelt zoals de arkham games van Rocksteady maar dan in de Spiderman wereld ben ik erg enthousiast.

  Trouwens de meeste Nintendo en Microsoft meningen zet ik onder Nintendo geralteerde nieuwsberichten. Dus niet jokken Barton. Maar hier week ik idd af van het onderwerp.
 • Ik ben bijna geneigd om deze game op day one te kopen maar ik ben niet de rijkste en aangezien oktober al duur genoeg is ga ik maar voor één game in september and it ain't this one.
 • @Meta_coola Dragon Quest natuurlijk!🤘🏻
 • @Undefused

  Hell yeah
 • @Meta_coola Same Here! Wacht er al op sinds deel 8 op de PS2. Dus geen geen Spider-Man of Tomb Raider maar Dragon Quest!!
 • @Meta_coola

  Ja ik denk dat als je even wacht een paar maanden met Spiderman deze game dat die ook wel voor 40 te krijgen is. Ik wacht misschien zelf ook paar maanden omdat ik eind november overstap op een nieuwe tv.. En ik rdr2 Tomb Raider en Spiderman in de mooiste kwaliteit wil spelen. En games als AC daar wacht ik een half jaartje mee. Ik zag dat Origins nu ook een half jaar na data voor 30 euro op te halen was.

  Soms is wachten beter. Al snap ik dat jij als groot fan van de serie de game op launch haalt.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren