1. Demo voor Anthem komt eind deze maand

Demo voor Anthem komt eind deze maand

Eerst de VIP-demo, daarna de normale

Er komen twee demo's voor Anthem beschikbaar. Allereerst de VIP-demo, die van vrijdag 25 januari tot en met zondag 27 januari loopt.

Vooralsnog is de game alleen nog maar speelbaar voor een kleine selectie aan spelers via een alfaversie. Mensen die de game hebben gereserveerd of lid zijn van EA Access of Origin Access, krijgen toegang tot de VIP-demo. Mensen die meedoen met de VIP-demo, ontvangen ook een exclusief in-game item in de uiteindelijke versie van de game, al is niet bekend om wat voor item het gaat.

Een week later, van 1 februari tot en met 3 februari, kan iedereen aan de slag met de demo van Anthem. Zowel de VIP-demo als de normale demo bevatten dezelfde content. Spelers kiezen een Javelin-pak en bezoeken de hub-wereld, Fort Tarsis, en spelen een aantal missies. Spelers beginnen met een level 10-personage en kunnen naar level 15 groeien.

Anthem komt op 22 februari uit op pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Anthem

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

 • Ik ben zeer benieuwd naar de progressie sinds de Alpha!
 • Da's alweer een tijdje geleden dat ik een demo speelde van een game.
  Zeer benieuwd of het wat gaat worden!
 • Heel slim, want ik denk dat veel mensen nog niet goed weten wat ze van deze titel moeten maken. Een demo kan dan een goed impressie geven. Ik ga 'm zeker even checken!
 • @Bert de Vries Hier kan ik in meegaan, al heb ik reeds een idee van wat Anthem is. BioWare is sinds ze van EA zijn diep gezonken, maar demo's zijn wel een manier om mensen terug proberen te krijgen. Voor mezelf zie ik het echter niet gebeuren.
 • @Heer Mida ik heb het nog niet gespeeld. Ik ben nog wat sceptisch over alles. Het klinkt allemaal wat te mooi. Daarom heel benieuwd naar de demo, zodat ik een goede mening kan vormen en misschien die game wel wil hebben Het idee trekt me wel.

  Bioware is inderdaad niet meer wat is het was. We gaan het zien!
 • Zo dan, bestaan de demos nog?
  Wel prima om een goede indruk van de game te krijgen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren