1. Virtuele Blizzcon is volgend jaar geheel gratis

Virtuele Blizzcon is volgend jaar geheel gratis

Dat heeft Blizzard bevestigd

Je kunt Blizzconline - de virtuele versie van Blizzcon - volgend jaar geheel gratis bekijken.

Blizzcon wordt elk jaar fysiek gehouden en bevat allerlei nieuwe aankondigingen, video's en interviews omtrent populaire en aankomende Blizzard-games. Het was al eerder bekend dat Blizzcon begin volgend jaar niet fysiek doorging vanwege het coronavirus. In plaats daarvan wordt het evenement geheel online gehouden onder de noemer Blizzconline.

Nu is duidelijk dat mensen geen geld hoeven te betalen om de livestream te bekijken. "We hebben volgend jaar geen fysieke show, maar we kijken erg uit naar Blizzconline", aldus directeur J. Allen Brack in een nieuwe video. "We willen er een grote virtuele viering van maken, dus het is gratis om te kijken en er aan mee te doen." Via een e-mail aan PC Gamer wordt nogmaals door het bedrijf bevestigd dat de livestream gratis wordt.

Dit is opvallend, omdat eerdere Blizzcon-evenementen ook virtueel bij waren te wonen, maar wel alleen door een virtuele ticket aan te schaffen. Het lijkt er dus op dat Blizzard dat volgend jaar laat schieten, tenzij het bedrijf tickets met diverse privileges te koop zet. Daar is echter nog niets over bekend.

Blizzconline wordt volgend jaar op 19 en 20 februari gehouden.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • God Blizz you

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren