1. Gears Tactics-lanceringstrailer stoomt je klaar voor de oorlog

Gears Tactics-lanceringstrailer stoomt je klaar voor de oorlog

Vanaf 28 april op pc beschikbaar

Aangezien Gears Tactics eind deze maand op pc verschijnt, heeft Microsoft een lanceringstrailer van het spel uitgebracht.

Gears Tactics is een turn-based strategy-game vergelijkbaar met Xcom. Het spel wordt ontwikkeld door Splash Damage, bekend van games als Dirty Bomb en Brink.

In Tactics nemen spelers het op tegen de Locust. Met een team van mensen moeten spelers de Locust uit zien te roeien. Daarbij kunnen spelers nieuwe soldaten rekruteren en trainen.

Gears Tactics is vanaf 28 april op pc verkrijgbaar, alsmede op de pc-versie van Game Pass. Een Xbox One-releasedatum is er nog niet, maar het spel moet ergens later dit jaar naar de console komen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Wat een vette trailer.
  • Tegenwoordig is "no microtransactions" blijkbaar bijzonder genoeg om trots in je trailer te vermelden. Maar in Gears 5 zitten ze wel gewoon. Beetje gevaarlijk om dan dit soort claims te maken, want het wordt (als je naar PR kijkt) lastig om ze nu nog in je volgende game te stoppen.

    Afgezien daarvan vond ik het ook wel een lekkere trailer. Ik kijk erg uit naar deze game. Lang onder de radar gebleven, maar de previews klinken veelbelovend. Hopelijk snel op de console te spelen.
  • Ha, leuke manier om een trailer te bouwen. Toch even proberen zodra hij uit komt.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren