1. Gerucht: volgende Call of Duty-game wordt geen Ghosts

Gerucht: volgende Call of Duty-game wordt geen Ghosts

Mogelijke hints naar Modern Warfare 4

De volgende Call of Duty-game voor 2019 wordt volgens geruchten geen vervolg op Call of Duty: Ghosts. In een recente tweet van communicatiemanager bij Infinity Ward Ashton Williams werd daar naar gehint.

Het doodshoofd kon volgens velen betekenen dat er een vervolg komt op Call of Duty: Ghosts, maar dit wordt uitgesloten door Jason Schreier van Kotaku. Volgens hem draait de volgende game niet om luitenant Simon 'Ghost' Riley. Het personage komt oorspronkelijk uit de Modern Warfare-serie, waar volgens geruchten een remaster van wordt gemaakt.

Tot slot zou de tweet nog kunnen hinten naar een nieuwe Call of Duty: Modern Warfare. Vooralsnog is echter alleen bekend dat Infinity Ward de aanstaande Call of Duty-game ontwikkelt.

Eerder werd bekend dat de eerste dlc-content voor Call of Duty: Black Ops 4 een nieuwe Blackout-map krijgt.

Call of Duty: Modern Warfare 2

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

  • Nice, ik vond Ghosts de minste op Infinite Warfare na.
  • @Robskeee

    Ghosts had afgrijselijke maps, echt verschrikkelijk. Verder was het een leuke game als je speelt met vrienden.
  • Ghosts vond ik helemaal niet zo slecht als iedereen het doet lijken. Dit geldt overigens al helemaal voor Infinite Warfare.
  • @CerandoX.nl Infinite Warfare vond ik vrij goed zelfs!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren