1. Volgende Call of Duty-game wordt waarschijnlijk later dan gebruikelijk onthuld

Volgende Call of Duty-game wordt waarschijnlijk later dan gebruikelijk onthuld

Marketing rondom franchise verandert

Activision onthult de volgende Call of Duty-game waarschijnlijk later dan gebruikelijk. Dat zegt Bob Kostich, directeur van Activision Publishing en hoofd van de franchise in een interview met Venturebeat.

Kostich geeft aan dat de game, net als vorig jaar, waarschijnlijk wat later dan afgelopen jaren wordt aangekondigd.

"De voornaamste reden is wat je hebt gezien in seizoen 3 (van Warzone) deze week", legt hij uit. "We hebben zoveel om over te praten en zoveel nieuws deze week. We willen ons daarop richten met de community, ons richten op die reis met hen.

Vorig jaar deden we ook een aantal gave dingen met het integreren van de Black Ops Cold War-onthulling in Warzone. Dat zijn de dingen die we willen organiseren: Call of Duty ontdekken terwijl ze spelen. Dat is onderdeel van het plezier van onze marketingteams."

Kostich benadrukt dat de marketing rondom de franchise aan het veranderen is en de focus wordt verlegd naar 'de community meenemen op reis', waardoor de aankondiging mogelijk later plaatsvindt dan gewoonlijk.

Call of Duty: Black Ops Cold War werd vorig jaar in augustus onthuld. Naar verluidt werkt Sledgehammer Games momenteel aan het volgende deel, dat WW2: Vanguard zou heten.

Call of Duty: WW2

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren