1. Birds of Prey wordt mogelijk de volgende fortnite-crossover

Birds of Prey wordt mogelijk de volgende fortnite-crossover

'Tot snel Harley'

Het volgende crossover-evenement voor Fortnite is wellicht met Birds of Prey, de nieuwe actiefilm met Margot Robbie als Harley Quin.Epic heeft al een hoop crossovers achter de rug, de meeste recente hiervan was Star Wars.

De hint voor deze crossover werd gedaan via een aantal tweets. Warner Bros. Pictures deelt een video van de Birds of Prey-actrices, waaronder Margot Robbie die Harley Quinn speelt. Het officiële Twitteraccount van Fortnite reageert met een subtiele "tot snel, Harley!" Warner Bros. Pictures reageert daar vervolgens op met, "kan niet wachten," en een kussende smiley.

Fortnite-crossovers komen wel vaker voor; voorgaande crossovers in de battle royale-game waren onder andere met Borderlands 3, Stranger Things, Batman en Star Wars. Er bestaat een kans dat het crossover-evenement live gaat op 7 februari, samen met de première van Birds of Prey. Nog niks is bevestigd, het enige wat wijst op een mogelijk samenwerking zijn deze tweets. Tot een officiële aankondiging wordt gedaan, blijft het dus speculatie.

Dit artikel delen

Over de auteur

Dagmar De Groot Stagiaire op de redactie van InsideGamer en Gamer.nl. Grote Final Fantasy- en Tomb Raider-fanaat. Ook anime- en manga-obsessed, basically a tiny-lil'-5-foot-4-inches-nerd. Sword Art Online-boeken, -serie en -games zijn fantastisch, don't @ me ;)

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren